خبرنگار و عکاس برترین خبر ، زینب تذکاری سالم

به گزارش برترین خبر، رنجبر معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آبفا مازندران اظهار کرد: حفر و تجهیز ۲ حلقه چاه با آبدهی ۶۰ لیتر بر ثانیه با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی تصریح کرد:  یک حلقه چاه با آبدهی ۴۰ لیتر بر ثانیه در کردآباد چمستان نیز با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال و بهره مندی ۱۲۸۰۰ نفر، حفر و تجهیر شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان مازندران با اشاره به اینکه در نوروز امسال بیش از ۲۰ میلیون وارد مازندران شدند گفت: متاسفانه زیرساخت‌ها و تاسیسات منابع پاسخگوی این حجم مسافر در طول سال نیست.

وی یادآور شد: با اندک اعتبارات استانی به هدف داشتن زیرساخت‌های مناسب با حجم بالای مشکلات نخواهیم رسید.

رنجبر ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب مازندران سال گذشته و از اعتبارات محرومیت زدایی در فاز اول ۱۹ پروژه برای ۲۰۰ روستا با اعتبار بالغ بر ۳۳۰ میلیارد تومان تعریف کرد و بر اساس عملکرد مثبت، جز ۱۰ استان قرار داشتیم که در فاز دوم برای ۶۰۰ روستا و با اعتبار بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد بودجه تعریف شد که روستا ۳۳ روستای شهرستان نور در این فاز قرار دارند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان مازندران بیان کرد: با استفاده از ظرفیت خیرین سال گذشته در فاز اول ۲۰۰ کیلومتر لوله برای ۱۰۰ روستا و سال جاری ۴۰۰ کیلومتر لوله برای ۲۰۰ روستا تهیه شده است که شهرستان نور هم شامل این روستا می شود.

وی تصریح کرد: در ستاد اجرایی فرمان امام ۴۰ میلیارد تومان برای ۱۵۰ روستا و از سوی بنیاد برکت برای ۵ پروژه و ۶۷ روستا ۶ و نیم میلیارد تومان تعریف شده‌ است.

رنجبر ادامه داد: تفاهم‌نامه‌ای بین استاندار مازندران و مدیر عامل شرکت مهندسی به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان( ۳۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ۷۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات تنش آبی) بسته شده است‌.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه‌گذاری شرکت آب و فاضلاب استان با اشاره به بخش فاضلاب خاطرنشان‌کرد: شرکت آب و فاضلاب مازندران طی یک سال گذشته برای نخستین بار از اعتبارات ماده ۵۶ به میزان ۳۰۰ میلیارد از بانک صادرات استفاده کرد.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با قرارگاه خاتم الانبیا به مبلغ ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای گلوگاه و ساری در فاز اول خبرداد.

رنجبر بالاترین مشکل طرح فاضلاب در مازندران را تملک زمین دانست و افزود: میزان اعتباراتی که برای هزینه زمین می خواهیم بسیار بالاست و انتظار اینکه اعتبار به صورت نقدی و فوری واریز شود غیر ممکن است.

رنجبر با بیان اینکه جهت گیری شرکت آب و فاضلاب استفاده از زمین‌های در اختیار دولت است، اظهار کرد: در شهرستان نور ۲ قطعه زمین به مساحت ۶ هکتار هدف‌گذاری شد که انتظار حمایت‌ از نماینده، استاندار، فرماندار و مسئولان شهرستان را داریم چرا که بدون تملک زمین به هیچ عنوان اجرای طرح فاضلاب در شهرستان نور امکان‌پذیر نیست.

سعید فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: میخواهیم به هر طریق ممکن مجتمع آب افراده راه اندازی شود چرا که باعث برطرف شدن مشکل آب چندین روستا می شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته با کمک همه مردم و خیرین قسمتی از مشکلات حل شد، تصریح کرد: جمعیت شناور مازندران با دیگر استان‌ها متفاوت است. چرا که جمعیت شناور در این استان ساکن هستند و با دیگر استان ها که مسافر دارند فرق دارد و در این حوزه مجمع نمایندگان استان باید جهت رفع مشکل در سرشماری‌ها مکاتبه های لازم را انجام دهند.

قنبرعلی داداش پور بخشدار چمستان اظهار کرد: چمستان با ۴۰ هزار جمعیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت شناور دارد که از برق، گاز، آب، راه و غیره استفاده می‌کنند.

وی معتقد است با توجه به اینکه برای رسیدن آب به مجتمع انگتارود از مسیر کوهستانی و به سختی منتقل شده است، بنابراین باید از جلوی هدر رفت آب آن جلوگیری کرد چرا که با سرریز آب در آن منطقه می‌توان مشکل آب یک منطقه دیکر را رفع کرد.

بخشدار چمستان با اشاره به اینکه در برخی مناطق چمستان چاه‌هایی وجود دارد اما متاسفانه زیرساخت و شبکه آبرسانی آن جوابگو نیست، تصریح کرد: میخواهیم با کمک همه مسئولین مجتمع افراده که در دست اقدام است هر چه سریعتر وارد مدار شود چرا که افزایش دبی آبی که وارد مدار می شود مشکل حداقل ۳ روستا را حل می کند.

 

مدیرمسئول: هادی جوزن