به گزارش برترین خبر ، محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت پس از بازدید طرح‌های مختلف تولیدی این بنیاد در استان مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد برکت از ابتدای سال تاکنون در سطح کشور ۱۶۰ هزار فرصت شغلی در۱۷۰ رسته ایجاد کرده است که از این تعداد بیش از ۵ هزار طرح در استان مازندران اجرا شده که اجرای این طرح در سال آتی نیز افزایش خواهد یافت.

وی گفت: پیرو توافقی که در روز چهارشنبه مورخ ۳ آذرماه با استاندار مازندران انجام شد ما توانایی اجرای ۲ برابری این طرح‌ها را در استان داریم.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به این که رویکرد اصلی بنیاد برکت توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و کم برخوردار کشور است، افزود: ما با رویکرد توانمندسازی روستاها با ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه، آموزش و تسهیل‌گری به مردم کمک می‌کنیم تا طرح اقتصادی خود را راه انداخته و پس از آن به مدت سه سال آن‌ها را حمایت می‌کنیم تا طرح‌شان پایدار شود.

ترکمانه رمز موفقیت بنیاد برکت را حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی خواند و گفت: بیش از ۹۸ درصد از طرح‌هایی که تا امروز توسط بنیاد برکت اجرا شده همچنان پایدار است و این امر از طریق شبکه تسهیل‌گری که از خود مردم منطقه هستند، امکان‌پذیر شد.

وی ادامه داد: شبکه تسهیل‌گری افراد بومی منطقه هستند که متناسب با رشته دانشگاهی‌شان، اقدام به مشاوره و آموزش به افرادی که دارای طرح هستند کرده و زمینه را برای اشتغال‌زایی فراهم می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت در سطح کشور ۸۰۰ نفر به عنوان تسهیل‌گر فعالیت می‌کنند که ۲۲ نفر آنها در مازندران هستند، به آماده‌سازی بستر فروش و بازار کار اشاره کرد و گفت: شبکه تسهیل‌گری بنیاد برکت علاوه بر مشاوره و آموزش برای ایجاد یک کسب‌وکار، در بازاریابی نیز به آنها کمک می‌کند تا خدمات‌شان را در بازار داخلی به فروش برسانند و همچنین زمینه صادرات را فراهم کنند.

وی از رویکرد بنیاد برکت تحت عنوان یک روستا و یک محصول خبر داد و اظهار کرد: بنیاد برکت رویکرد یک روستا و یک محصول را در پیش گرفته است که این رویکرد در دنیا تجربه موفقی بوده که ما در حال پیاده‌سازی این طرح در کشورمان هستیم.

ترکمانه افزود: ما در سطح کشور، روستای خرماکلای استان مازندران را به عنوان یک روستای نمونه در حوزه کسب و کارهای اجتماع محور داریم و مردم خودجوش پای کار آمدند تا در زمینه گلخانه اشتغال‌زایی کنند و موفق هم شدند که ما این روستا را، روستای گلخانه‌ای کشور نامگذاری کردیم.

وی گفت: تاکنون ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای در این استان مورد حمایت قرار گرفت و تمرکز ما بر روی روستای خرماکلا بوده که حدود ۱۰۰ طرح در این روستا اجرا شد.

مدیر عامل بنیاد برکت از رویکرد جدید بنیاد برکت خبر داد و افزود: امسال بنیاد برکت یک رویکرد جدیدی در حوزه کسب و کارهای نوآورانه و فناورپایه به وجود آورده است که اسم این طرح را برکت نو انتخاب کردیم.

این مسؤول درباره طرح برکت نو گفت: در طرح برکت نو هر کسب و کاری مثل دانش بنیان و کسب و کارهایی که نوآوری داشته باشند حمایت می‌کنیم و این طرح یک تحول بزرگی را در کشور رقم می‌زند.

وی با بیان اینکه از مهاجرت معکوس حمایت می‌کنیم، خاطر نشان کرد: بنیاد برکت از هر فرد روستایی که بخواهد به روستای خویش جهت ایجاد کسب‌وکار برگردد در طرح مهاجرت معکوس حمایت می‌کنیم تا کسب و کار خودش را راه‌اندازی کند و بتواند در روستای خودش مشغول به کار شود.

ترکمانه درباره نحوه حمایت مالی این بنیاد نیز اضافه کرد: طی مذاکراتی که با بانک‌ها داشتیم توانستیم ضامن‌های مورد نیاز بانک‌ها برای اهدای وام به افرادی که دارای طرح هستند را کاهش دهیم و از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان به میزان سقف پرداخت تسهیلات به متقاضیان اشاره کرد و گفت: پس از تایید طرح اشتغال‌زایی، به متقاضیان وام‌های قرض الحسنه از ۵۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان برای کسب و کارهای خانگی و تا سقف ۱۵ میلیارد تومان برای کسب و کارهای بنگاهی پرداخت می‌شود.