به گزارش برترین خبر ، افشین امیرخانلو ظهر امروز پنج شنبه هفتم دی ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه بهشهر، اظهار کرد: در طرح تحول سلامت طبق تعرفه دولتی هزینه پرداختی از جیب مردم ۳ درصد است اما متاسفانه برخی افراد توان مالی پرداخت همان ۳ درصد را ندارند و خانواده بیمار برای ترخیص از بیمارستان اقدام نمی کنند به همین دلیل در حال حاضر یک موسسه خیریه در بیمارستان امام بهشهر با همت پزشکان، پرستاران، کادر درمانی و خیرین شهر تشکیل شده تا هزینه بیماران بی بضاعت پرداخت و سپس ترخیص شوند.
وی با اشاره به حجم وسیع خدمات درمانی و بالینی بیمارستان امام بهشهر، عنوان کرد: ماهیانه این بیمارستان در بخش اورژانس به ۱۸ هزار بیمار، در درمانگاه تخصصی به ۴ هزار بیمار، در بخش بستری و ترخیص ۱۵۰۰ بیمار، در بخش جراحی به ۷۰۰ تا هزار بیمار، در بخش دیالیز ۱۳۵۰ مورد و به ۱۰۰ مورد بیمار تالاسمی خدمت ارائه می دهد.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه نخست سال جاری یک هزار و ۱۵۰ مورد اعزام اورژانس ۱۱۵ برای انتقال بیمار به بیمارستان امام خمینی بهشهر صورت گرفت.
امیرخانلو گفت: جمعیت شهرستان بهشهر ۱۷۰ هزار نفر است اما ۲۴۰ هزار نفر در سال از بیمارستان امام بهشهر خدمت دریافت می کنند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷۰ بیمار در بیمارستان امام بهشهر بستری هستند که به طور متوسط روزانه ۵۰ نفر ترخیص و ۵۰ نفر پذیرش می شوند اما گاهی اوقات تعداد پذیرش بیشتر از ترخیص است و به همین دلیل شهرستان بهشهر به بیمارستان جدید نیاز داشت که بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی خاتم الانبیا در نیمه اول سال ۹۷ افتتاح و پس از تجهیز راه اندازی می شود.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر اظهار کرد: دستگاه ام آر آی بیمارستان امام بهشهر با هزینه ۷ میلیارد تومان به عنوان مجهزترین دستگاه ام آر آی استان مازندران تا دو هفته دیگر افتتاح می شود.
امیرخانلو خاطرنشان کرد: هر بیمارستان به ازای یک تخت ۷۵۰ لیتر پساب تولید می کند و در بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی امام بهشهر روزانه ۸۰ هزار لیتر معادل ۸۰ مترمکعب پساب تولید می شود که در سیستم تصفیه خانه مجهز این بیمارستان پساب جمع آوری و در مراحل مختلف تصفیه می شود و در ۶ بازدید و نمونه برداری که توسط سازمان محیط زیست در طی ۲ سال گذشته از خروجی پساب تصفیه خانه این بیمارستان صورت گرفت، این پساب غیرآلاینده تشخیص داده شد.
وی افزود: بیمارستان امام بهشهر دارای دو سردخانه است که در مجموع ظرفیت ۴ جسد را دارد اما گاهی اوقات جوابگوی نگهداری اجساد فوتی های این شهرستان نیست به همین دلیل این بیمارستان نیاز به سردخانه جدید دارد.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر با بیان اینکه چهار نوع زباله بیمارستانی شامل عفونی، غیرعفونی، تیز و برنده، شیمیایی و دارویی وجود دارد، تصریح کرد: بیمارستان امام بهشهر روزانه ۸۵۰ کیلوگرم زباله تولید می کند که از این میان ۳۵۰ کیلوگرم عفوفی و ۵۰۰ کیلوگرم غیرعفونی است.
امیرخانلو گفت: حقوق پزشکان، پرستاران و پرسنل بیمارستان امام بهشهر مانند همه بیمارستان های دولتی کشور به صورت اتوماتیک پایان هر ماه واریز می شود و فقط سهم آن ها از درآمد بیمارستان تا کنون به مدت ۱۰ ماه پرداخت نشده است که این تاخیر به دلیل عدم پرداخت بدهی سازمان های بیمه گر به بیمارستان است.
وی تصریح کرد: سازمان های بیمه گر در طی یک سال گذشته حدود ۲۴ میلیارد تومان به بیمارستان امام بهشهر بدهکار هستند و این بدهی اسناد بیمه ای است که از بیماران جمع آوری می شود و در واقع درآمد بیمارستان امام خمینی بهشهر است که اگر سازمان های بیمه گر هر ماه به موقع این بدهی را پرداخت کنند سهم پرستاران، پزشکان و پرسنل از درآمد بیمارستان نیز به موقع پرداخت می شود.
رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر با بیان اینکه ضریب اشغال تخت این بیمارستان ۱۰۰ درصد است در حالی که نرمال اشتغال تخت بیمارستان ها ۸۰ درصد بوده تا در شرایط خاص قدرت مانور برای پذیرش بیماران و مدیریت تخت ها داشته باشیم، تصریح کرد: با توجه به جمعیت این شهرستان؛ بیمارستان امام بهشهر کمبود نیروی انسانی دارد که قطعا با افتتاح و راه اندازی بیمارستان ۲۲۰ تخت خوابی خاتم الانبیا بهشهر این مشکل حل می شود./isna