خبرنگار و عکاس برترین خبر ، زینب تذکاری سالم
به گزارش برترین خبر، مسلم بابائی مدیرعامل شرکت ارس یاران کیان گستر اظهار کرد: کارخانه کیان گستر باظرفیت تولید و بسته بندی سالانه ۱۰ هزار تن کودهای آلی و شیمیایی با سرمایه گذاری حدود ۲۵۰ میلیارد ریال در فاز اول و همچنین بخش های ماشین آلات و تجهیزات، تاسیسات و ساختمان و پیش بینی سرمایه گذاری های زیر ساختی حدود ۱۰ میلیارد ریال درفازهای بعدی آماده بهره برداری است.
وی با اشاره به اینکه این مجتمع در زمینی به مساحت بیش از ۱۵۰۰ مترمربع احداث شده است، تصریح کرد:میزان اشتغالزایی مستقیم در یک شیفت کاری حدود ۱۵ نفر و غیرمستقیم بیش از ۳۰ نفر است.
بابایی با بیان اینکه این کارخانه با استفاده از مواد اولیه که اغلب از بازیافت به دست می آید کود ارگانیک تولید می کند که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، بخش کوچکی از معضل ضایعات و زباله های کارگاه های تولیدی و شهری و همچنین آلودگی آب و خاک را نیز مرتفع می کند.
مدیرعامل شرکت ارس یاران کیان گستر بیان کرد: تولید کود ارگانیک باعث کاهش نیاز کشاورز به استفاده از کودهای آلی و شیمیایی در بازه های زمانی متفاوت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این محصول منحصر به فرد و اولین در ایران است، ادامه داد : تاکنون هیچ محصولی چه در داخل و چه به صورت واردات قادر به تامین نیازهای گیاه به صورت همزمان و یکجا نبوده است.
بابایی معتقد است: با راه اندازی این واحد و گسترش محصول منحصربفرد، بخش عمده ای از نیاز بازار به واردات مکمل های غذایی گیاه نیز برآورده شود و امیدواریم در آینده نزدیک به گسترش خط تولید و محصولات غنی تر دست پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت ارس یاران کیان گستر از مسئولین خواست حمایت های مادی و معنوی خود را تا برای رسیدنش به اهداف عالیه دریغ نکنند.
سعید فرزانه نماینده مردم نور ومحمود آباد در مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: موضوع اوقاف را زیربنایی ترین شهرک صنعتی چمستان است.
وی تصریح کرد: ابتدا باید این موضوع حل شود تا بتوان به واحدهای تولیدی تسهیلات داده شود.
نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:مسئولین منابع طبیعی می توانند یک زمین به مساحت ۳۶ هکتار را نشان کنند و در اختیار اوقاف قرار دهند تا به عنوان تبدیل به احسن شود تا مشکل حل شود چرا که اگر حل نشود نمی توان تسهیلات داد.
بیژن پولادی فرماندار شهرستان نور در این آیین اظهار کرد: امروز در جهانی زندگی می کنیم که مسیر زیست محیطی تحت الشعاع فرآیند شیمیایی و آسیب زا قرار دارد.
وی معتقد است باید به سمتی حرکت کنیم تا تولیدات و محصولات به صورت ارگانیک باشد و خوشبختانه بیشتر محصولات این واحد تولیدی ارگانیک است.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اهمیت تولید افزود: شهرک صنعتی چمستان به مجموعه صنعتی که جز برندهای استان مازندران است اما متاسفانه مشکلاتی در حوزه اوقاف و زیست محیطی وجود دارد و تلاش می کنیم در اسرع وقت آن را مرتفع کنیم تا تولیدکنندگان دغدغه مسائل جانبی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه در حوزه تسهیلات کمک کار خواهیم بود، خاطرنشان کرد: امیدواریم به زودی کارخانه های راکدی که در شهرک صنعتی وجود دارد به چرخه تولید باز گردند.
دوستعلی پور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نور اظهار کرد: احیای واحد های راکد تسریع در صدور مجوزها از سیاست های وزارت صمت در دولت سیزدهم است و دو واحدی که امروز افتتاح می شود از واحدهای راکد از گذشته راکد بودند که خوشبختانه به بهره برداری کامل رسیدند.
وی تصریح کرد: راه اندازی سامانه مجوزهای کشور باعث حذف قوانین زائد شد.
رئیس اداره صمت شهرستان نور گفت: در حوزه صدور جواز تاسیس کمتر از نیم ساعت به سرمایه گذاری که به اداره صمت مراجعه کند جواز صادر می شود.
دوستعلی پور با اشاره به مشکلاتی چون برق، سند، زیست محیطی و خلعیت واحدها ادامه داد: واحدهایی که از قبل از امکانات دولتی استفاده کردند متاسفانه عزمی برای راه اندازی ندارند و می خواهیم تا طریق مراجعه استانی باتوجه به اینکه سرمایه گذار در شهرستان وجود دارد نسبت به خلع ید پیگیری های لازم انجام شود.
مدیرمسئول: هادی جوزن