به گزارش برترین خبر ، سید احمد حسینی در گفتوگو با جویبار با بیان اینکه در روزهای کرونایی تمام توجهها به سمت و سوی مقابله با این بیماری است و در این میان، نقش نهادهای نظارتی به ویژه برای محیط زیست آسیبپذیر مازندران بسیار مهم و حیاتی است، اظهار کرد: مسئولان باید مراقب باشند تا بیماری کووید ۱۹، موجب ایجاد مشکل در انجام وظایف محوله آنها نباشد.
وی با اشاره به اینکه کرونا، در کنار منحوس بودن و بدیهایی که دارد، نشان داد میتواند نقاط ضعفها را به نمایش بگذارد و کمک بزرگی به تصمیمسازان و تصمیمگیران کند، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات به عمل آمده، در روزهای کرونایی، اضافه برداشت از زمین، کاهش یافته و زمین در حال تنفس است.
این فعال رسانهای با بیان اینکه مسئولان محیط زیست مازندران به جای پرداخت به مسائل اصلی، به موارد حاشیهای میپردازد و وضعیت زیست محیطی این استان رو به وخامت است، گفت: به عنوان مثال، موضوع فاضلابهای خانگی و صنعتی و وضع بسیار نامناسب آنها، در مازندران بیداد میکند اما مدیرکل محیط زیست این استان، برای اینکه ۳ ماه از انتقادات فاصله بگیرد به حواشی صید شکار پرنده در فریدونکنار میپردازد.
حسینی با تاکید بر اینکه صید غیرمجاز را تقبیح میکنیم اما سوال ما از مسئولان این است که چرا پس از گذشت یک دهه شعار دادن در خصوص طرح پرندهنگری، هنوز آن را در فریدونکنار اجرایی نکردهاند، تصریح کرد: ربط دادن موضوعات به مسئولان شهرستانی و مردم، پاک کردن صورت مسئله است چرا که در طی این دهه گذشته، چندین مسئول در این شهرستان جابجا شدند اما طرح پرندهنگری دستاویز لفاظی عدهای مسئول است تا بلکه عمر مدیریتی خود را افزایش دهند.
وی افزود: آن مسئولانی که برای دیده شدن و شوی تبلیغاتی با چند کیسه دانه، خبرنگاران را به صف میکردند، کجا هستند، چرا دیگر خبری از آنها نشد و همین مردم و کشاورزان، با ایجاد امنیت بالا، برای این پرندگان مهاجر، دانه فراهم میکردند.
حسینی گفت: برخی خبرنگاران به صورت یواشکی از بازار پرندگان تصویربرداری کرده و با تز روشنفکری و دوستی محیط زیست، اقدام به تخریب وجهه مردم فریدونکنار میکنند غافل از آنکه، این مردم بیش از ۴۰۰ سال است که به شغل صید و صیادی اشتغال دارند و یک سنت در فریدونکنار محسوب میشود.
وی ادامه داد: مردم فریدونکنار نیز با صید غیرمجاز مخالف هستند و حتی بسیاری از آنها، در برابر صیادی غیرمجاز واکنش نشان دادند اما سوال اصلی اینجا است که مسئولان مدعی دارای برنامه، چرا برنامههایشان را پیاده نمیکنند تا شاهد این بدگوییهای یکطرفه نباشیم.
این فعال رسانهای با بیان اینکه مسئولان همواره از مهم و ارزشمند بودن زیستگاههای فصلی پرندگان مهاجر در فریدونکنار در کشور نام میبرند و بر اقداماتی نظیر تهیه طرح پنج ساله برای مدیریت دامگاهها تاکید میکنند، تصریح کرد: اما خروجی این طرحهایی که بر روی کاغذ مانده، نه برای محیط زیست و نه برای مردم معلوم نیست.
حسینی با اشاره به اینکه مسئولان مدعی و مردم نیازمند یکبار برای همیشه باید به این موضوع پایان دهند تا رسانههای فرصت طلب برای زیر سوال کسب منافع خود، اقدام به تخریب این خطه و مردمان شریفش نکند، خاطرنشان کرد: منکر برخی تخلفات صورت گرفته در فریدونکنار نمیشویم اما نکته مهم اینجا است که هیچگاه برخورد سلبی در رد یک موضوع موثر نبوده و برای تحقق آن باید جریانسازی و فرهنگسازی کرد.
وی از عملکرد بسیار ضعیف مسئولان فریدونکنار در توجیه افکار عمومی خارج از شهرستان و استان و برخی رسانههای منفعتطلب انتقاد کرد و گفت: چرا مسئولان فریدونکنار در مقابله بدگوییهای عامدانه و قصور سهوی برخی مسئولان و رسانه نمیایستند و هزینهای نمیدهند، نماینده مردم فریدونکنار و بابلسر، فرماندار فریدونکنار و دیگر مسئولان که میتوانند مدعیالعموم در مقابل برخی دروغگوییها باشند سکوت میکنند و یا تحرک آنها کمترین اثری ندارد.
این فعال رسانهای با اشاره به اینکه مردم فریدونکنار مسئولانشان را در این بزنگاهها ارزیابی میکنند و در اذهان آنها باقی میماند، تصریح کرد: نقش رسانهها در برخورد با این بدگوییها نیز بسیار مهم است.
حسینی در پایان گفت: مسئولان استانی و کشوری، به جای مصاحبههای یکطرفه که به نوعی سلب مسئولیت آنها نسبت به این موضوع مربوط میشود، به میدان بیایند و با ارائه طرح کاربردی پرندهنگری، تامین زیرساخت آن و بالاخره اجرایی شدن آن پس از سالها مصاحبهکردن، به کشاورزان و شکارچیان مجاز، یاری کنند.