به گزارش برترین خبر ، دکتر نوذری در این نشست با اشاره به حضور حدود ۱۳ هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه مازندران، از این دانشگاه به عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی و دانشگاه جامع استان و هم‌چنین معین دانشگاه‌های شمال کشور یاد کرد که مسوولیت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان به آن واگذار شده است.

رییس دانشگاه مازندران با تاکید بر این که امروز دانشگاه مازندران در ۵۰ سالگی خویش، پرچم‌دار آموزش‌های عالی در استان مازندران است و به بلوغ، بالندگی و رشد لازم رسیده است، به راه پر چالش و البته امیدبخش و الهام بخشی که دانشگاه مازندران در پیش رو دارد اشاره کرد و از تمرکز این دانشگاه بر برنامه  استراتژیک خویش و مسایلی مانند استفاده از قابلیت‌ها و مزیت‌های نسبی دانشگاه و منطقه برای ایفای نقش جامعه‌محورانه به عنوان اولویت اول تعاملات در راستای اهداف و ماموریت‌های راهبردی دانشگاه خبر داد.

رییس دانشگاه جامع استان، از تحقیقات و پژوهش‌های دریامحور به‌عنوان یک مزیت نسبی پر اهمیت  برای دانشگاه مازندران به واسطه استقرار این دانشگاه در مجاورت دریای خزر، به عنوان یک دریای دارای ویژگی‌های جغرافیایی و ژئوپلیتیک منحصر به فرد و دارای منابع بسیار متنوع از یک سو و چالش‌هایی نظیر مسایل زیست‌محیطی تا مسایل حقوقی و البته تبادلات مالی، علمی، فرهنگی و … بین کشورها و دانشگاه‌های حوزه خزر از سویی دیگر نام برد و استفاده دانشگاه مازندران از ظرفیت‌های دریای خزر برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی با بهره‌جستن از دو مزیت نسبی قرارگیری در حاشیه دریای خزر از یک سو و وجود دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی از سوی دیگر را از دلایل ممتازبودن دانشگاه مازندران در تعاملات علمی دریامحورانه در شمال کشور دانست.

دکتر نوذری با اشاره به وسعت نظر مسئولان دانشگاه علوم دریایی نوشهر به گسترش آموزش عالی به عنوان امری تعیین‌کننده در بخش دفاع ملی و گسترش دانش فنی و مرزهای دانش، فعالیت این دانشگاه در مقوله دریا و علم مبتنی بر دریا را برای دانشگاه مازندران حایز اهمیت دانست و هدف مشترک این دو دانشگاه را اعتلا و سربلندی ایران اسلامی از طریق دانشگری و پژوهش‌های هدفمند دانست و بر لزوم استفاده از همه ظرفیت‌های ممکن برای رسیدن به این اهداف متعالی تاکید کرد.

رییس بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی استان در پایان سخنان خود با اشاره به پتانسیل علمی دانشگاه مازندران در دانشکده‌های فنی و مهندسی و دانشکده علوم دریایی و اقیانوسی، اعلام آمادگی کرد با بهره‌گیری از همه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای اجرایی‌شدن مفاد تفاهم‌نامه همکاری که به امضای دو دانشگاه رسید، در مسیر اعتلا و گسترش این دو دانشگاه و در نهایت استان، کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند.

امیر دریادار دوم کریم مصدری فرمانده دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر نیز با تاکید بر این مطلب که شیوع کرونا نباید مانع از تحقیق، پژوهش و آموزش شود، گفت: به دنبال تربیت دانشجویانی هستیم که بتوانند از مرز و بوم این کشور دفاع کنند. بنابراین باید ویژگی‌های روحی خاصی داشته باشند که این امر مهم به بخش عقیدتی سیاسی واگذار شده است.

دریادار مصدری با تاکید بر این‌که ما به دنبال تعامل علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با دانشگاه‌های استان هستیم، افزود: دانشگاه نوشهر یک دانشگاه ماموریت‌محور است و اولویت کارمان در تربیت دانشجویانی است که باید ویژگی‌های خاصی که شامل ایمان، شجاعت و دانش است، دارا باشند.

فرمانده دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در پایان اظهار امیدواری کرد که با عقد این تفاهم‌نامه بتوانیم در مسیری گام برداریم که بتوان به اهداف هر دو دانشگاه جامع عمل پوشاند و من با افتخار می‌توانم بگویم که بعد از ۴۰ سال از تاسیس دانشگاه علوم دریایی حضرت امام(ره)، کلیه فرماندهان و افسرانی که در حال حاضر در نیروی دریایی خدمت می‌کنند دانش‌آموخته این دانشگاه هستند و در واقع می‌توانیم بگوییم که دانشگاه ما آینده‌ساز نیروی دریایی است.

یادآور می‌شود: از مهم‌ترین برنامه‌های این نشست می‌توان به امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه، ادای احترام به مقام شهدای گمنام دانشگاه مازندران، بازدید از کتاب‌خانه مرکزی و مرکز اسناد، دریاچه مصنوعی و پروژه قایق اکتشافی، کارگاه‌ها و کلاس‌های دانشکده علوم پایه و هم‌چنین کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده شیمی دانشگاه مازندران نام برد. هم‌چنین مقرر گردید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، مفاد تفاهم نامه امضا شده به مرحله اجرا در آیند.