به گزارش برترین خبر؛ این رویداد که با حضور گسترده مردم، چهره‌های فرهنگی و مسئولان محلی همراه بود، فضایی سرشار از فرهنگ، هنر و شور نوروزی را برای حاضران به ارمغان آورد.

لحظاتی به‌یادماندنی در آستانه نوروز

مراسم با اجرای موسیقی زنده توسط هنرمندان محلی آغاز شد و حال‌وهوایی شاعرانه و احساسی به سالن بخشید. در ادامه، بخش حافظ‌خوانی و سخنرانی‌های دکتر غفار محمدی و دکتر زهرا لطیفی، چهره‌های برجسته فرهنگی، به بررسی موضوعات مرتبط با فرهنگ و ادبیات پرداختند و مخاطبان را به تفکر و تأمل واداشتند.

حضور چهره‌های برجسته و حمایت مسئولان

این مراسم با مدیریت بهرام کیانی، شاعر، منتقد و مجری توانمند، به‌صورت حرفه‌ای اجرا شد. حضور بخشدار، شهردار، اعضای شورای اسلامی چمستان و شاعران و چهره‌های فرهنگی از شهرهای نور، چالوس، نوشهر، فریدون‌کنار و آمل، بر غنای این رویداد افزود.

بهرام کیانی، مدیر انجمن ادبی امید چمستان، در حاشیه این همایش گفت: انجمن ادبی امید چمستان در سال ۱۴۰۳ دوازده برنامه فرهنگی از جمله همایش رونمایی روز مازندران، نقد کتاب، بزرگداشت دکتر اسماعیلی، پویش استعدادیابی، پویش جمعه پاک، همایش شاعران بومی و استانی را برگزار کرده است.

وی با تقدیر از حمایت‌های بخشدار و شهردار چمستان، افزود: بخشدار هنردوست و شهردار مدبر و عمل‌گرا همواره از انجمن ادبی امید حمایت کرده‌اند و این همکاری‌ها نقش مهمی در موفقیت برنامه‌های ما داشته است.

چمستان، میزبان جشنواره‌های فرهنگی در سال جدید

کیانی از برنامه‌های آینده انجمن ادبی امید خبر داد و گفت: در سال جدید، قصد داریم جشنواره چمستان‌گردی را با حضور شاعران استان‌های همجوار مانند گیلان، گرگان، سمنان و تهران برگزار کنیم.

تأکید بر ظرفیت‌های فرهنگی چمستان

مهندس داداش‌پور، بخشدار چمستان، نیز در این مراسم با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی این شهرستان، اظهار کرد: آنچه در توان چمستان برای برگزاری مراسمات فرهنگی وجود دارد، در بسیاری از شهرستان‌های استان مازندران دیده نمی‌شود. این ظرفیت‌ها به ما امکان می‌دهد تا از مردم سراسر استان و کشور به‌خوبی میزبانی کنیم.

وی افزود: سال گذشته در سوگواره شعر کانون، قولی دادیم که خوشبختانه تحولات مثبتی در این زمینه ایجاد شد. امیدواریم بتوانیم این روند را تکمیل‌تر کنیم و در سال ۱۴۰۴ سیستم صوتی کتابخانه را به‌روزرسانی نماییم.

پایانی به‌یادماندنی

این مراسم با پذیرایی افطاری و اهدای لوح تقدیر به ده نفر از شاعران برجسته به پایان رسید. این برنامه نه تنها جشنی برای استقبال از نوروز بود، بلکه فرصتی برای اتحاد فرهنگ، هنر و مردم چمستان و استان‌های همجوار فراهم کرد.