فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه به سه عنصر استاد، کارمند و دانشجو وابسته است
سومین جلسه شورای سیاستگذاری شورای معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد.

به گزارش برترین خبر به نقل از روابط عمومی دکتر حیدر جانعلیزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه کرونا در عین اینکه خسارتزا است، نعمتآفرین نیز است، رشد میزان استفاده از فضای مجازی در این ایام را قابل توجه دانست و با تاکید بر مظلومیت فرهنگ در فضای قدیم و جدید، نگاه استراتژیک به فرهنگ و سرمایهگذاری در امور فرهنگی در این فضای مظلومانه را یک پایه و نیاز اساسی برای اثربخشی و استمرار فعالیتهای فرهنگی خواند.
دکتر جانعلیزاده از سیاست آمادهسازی و تسهیل زیرساختهای لازم برای امور فرهنگی به عنوان یکی از سیاستها و راهبردهای موثر در این مسیر اشاره کرده است و با گلایه از عدم وجود سامانه الکترونیکی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در بسیاری از دانشگاههای مطرح کشور، خواستار ورود و مدیریت وزارت علوم در این عرصه شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تاکید بر لزوم تولید محتوای فرهنگی در فضای جدید، بازنگری آییننامهها با هدف ایجاد مشارکت، افزایش جذابیت و سهولت را امری ضروری دانست و با اشاره به سیاست راهبرد حرکت و تلاش فرهنگی بر اساس تحقیق که در دانشگاههای کشور در حال انجام است، این جلسه را گامی در پاسخ به این سوال عنوان کرد که اگر ما به سمت فعالیت فرهنگی برویم، در چه محورهایی باید متمرکز شویم؟
دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای منطقه دو کشور بر سرمایهگذاری دغدغهمندانه در راستای احیا و استمرار فرهنگ جهادی در دانشگاهها تاکید کرد و پیشنهاد کرد تا در نکوداشت چهلمین سالگرد گرامیداشت دفاع مقدس در دانشگاهها، از ظرفیت گروه جهادی علویون استفاده کرده و با ایجاد یک مکان تحقیقاتی در دانشگاه، دانشجویان را به سمت مهارتآموزی هدایت کنند.
وی افزود: فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه به سه عنصر استاد، کارمند و دانشجو وابسته است و شاید یکی از محورهایی که معاونت فرهنگی میتواند باز کند، استفاده از دانشآموختگان برای حل مشکلات است. همچنین با طرح مجدد پیشنهاد نامگذاری “هفته فرهنگ” در تقویم ملی، از شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست تا در این خصوص وارد عمل شود.