عملیات اجرایی بزرگترین طرح گازرسانی مازندران آغاز شد
عملیات اجرایی پروژه ملی گازرسانی به سه شهر و ۱۸۵ روستای شهرستانهای نوشهر، نور و آمل به عنوان بزرگترین طرح گازرسانی مازندران با حضور مسئولان کشوری و استانی در روستای ونوش بخش مرکزی نوشهر آغاز شد.

به گزارش برترین خبر ، همزمان با سومین روز از دهه فجر، آئین کلنگزنی طرح گازرسانی به سه شهر پول، کجور و بلده و ۱۸۵ روستای حومه شهرستانهای نور و نوشهر با حضور چگینی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، حسینیپور استاندار مازندران، فرزانه نماینده مردم نور و محمودآباد، محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، علیخانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، مایلی رستمی سرپرست شرکت گاز مازندران، ائمه جمعه نوشهر و صلاح الدین کلا و فرمانداران شهرستانهای نور و نوشهر برگزار شد.
قاسم مایلیرستمی سرپرست شرکت گاز مازندران در این مراسم گفت: از ۳ هزار و ۶۱۳ روستای بالای ۲۰ خانوار مازندران تاکنون گازرسانی به دو هزار و ۳۷۰ روستا به اتمام رسیده است.
وی افزود: تاکنون گازرسانی به بیش از ۹۵ درصد روستاهای مازندران و نیز ۹۹ درصد شهرستانهای استان انجام شده است.
سرپرست شرکت گاز مازندران، خاطرنشان کرد: امروز آئین کلنگزنی طرح گازرسانی به سه شهر پول، کجور و بلده و ۱۸۵ روستای حومه شهرستانهای نور و نوشهر با اعتبار بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است.
مایلیرستمی ادامه داد: در این پروژه بهدلیل استفاده از خط انتقال قوی در این منطقه توانستیم حدودا با نصب ۳۱ ایستگاه تقلیل فشار، ۳۳۷ کیلوتر خط تغذیه و یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر خط توزیع برای ۱۸۵ روستای مناطق پول، کجور، بلده و روستاهای حومه، مردمان این منطقه را از نعمت گاز برخوردار کنیم.
وی بیان کرد: این خط لوله نزدیک به ۴۰ هزار خانوار را تحت پوشش قرار خواهد داد و در این پروژه برای مشترکین جدید طی سالیان آتی نیز پیش بینی شده است.
مایلی رستمی تاکید کرد: در این منطقه کار گازرسانی قطعا تا سال ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید و برای سایر روستاهای استان نیز این قول را دادیهایم که تا پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد.
سیدمحمود حسینی پور در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه ملی گازرسانی به سه شهر و ۱۸۵ روستای شهرستانهای نوشهر، نور و آمل که در روستای ونوش بخش مرکزی نوشهر برگزار شد، افزود : امروز باید تلاش شود تا امکاناتی که در شهرها وجود دارد ، برای روستا هم فراهم شود تا بسترهای لازم برای احیای اقتصاد روستاها مهیا شود.
وی خالی شدن روستاها از سکنه را با وجود توسعه یافتگی پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از دغدغه های مهم برشمرد و اظهار داشت: متاسفانه امروز شاهد هستیم که جوانان روستایی علی رغم استعدادهای خوبی که دارند در مشاغل بسیار ضعیف در شهرها مشغول فعالیت هستند.
حسینی پور بر ضرورت تغییر فرهنگ مهاجرت از روستا به شهر و رقم زدن مهاجرت معکوس به روستاها تاکید و تصریح کرد: دولت سیزدهم با آماده کردن بسترهای لازم علاوه بر کاهش مهاجرت روستائیان بویژه جوانان ، به دنبال مهاجرت معکوس از شهر به روستاها است.
وی به برخورداری روستاهای مازندران از بهترین آب، خاک و نیروی انسانی اشاره کرد و گفت : باید در راستای حمایت همه جانبه برای احیای اقتصاد روستایی با اولویت دامپروری، کشاورزی و باغداری گام برداشت.
استاندارمازندران تشکیل تعاونی های روستایی و دادن تسهیلات به طرح های توجیهی را یکی از مهم ترین راهکارها برای احیای اقتصاد روستا عنوان کرد و افزود : از سوی دیگر با راه اندازی کنسرسیوم خرید محصولات تولیدی روستائیان در استان به همراه ساخت پالایشگاه لبنیات در آمل در صددیم تا ۱۰۰ محصول تولیدی روستاهای مازندران را صادر کنیم.
وی از آماده شدن یک نرم افزار شرکت دانش بنیانی برای حذف واسطه گری در جهت ارائه مستقیم محصولات تولیدی روستاییان مازندران در سطح بین المللی خبر داد و گفت : محصولاتی که روستاییان در این نرم افزار عرضه می کنند توسط اداره پست به هر نقطه ای ارسال خواهد شد تا سود واقعی به دست تولید کننده روستایی برسد و مصرف کننده نیز محصولات با کیفیت با قیمت مناسب تهیه کند.
نماینده عالی دولت در مازندران به جایگاه ویژه روستاییان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد: امروز نیز با احیای و شکوفایی اقتصاد روستایی می توانیم تحریم های ظالمانه آمریکا را بی اثر کنیم و این نیازمند توجه و تعامل تمامی دستگاه ها و نهادها به روستاها است.
وی خاطرنشان کرد: با توسعه روستاها قادر خواهیم بود فرهنگ غنی استان را که بر گرفته از فرهنگ اصیل روستایی و پایبندی به ارزش ها است در برابر فرهنگی که در شهرها مورد تهاجم قرار گرفته است ، حفظ کنیم.
استاندار مازندران گفت : دولت سیزدهم خود را در برابر مردم بویژه روستاییان موظف می داند و این را در مدت کوتاهی با اجرای پروژه های بزرگ در روستاهای کشور نشان داد و این در حالی بود دولت گذشته اولویت رادر غرب جست و جو می کرد.
وی با اشاره به این که ۹۵ درصد از مردم روستاهای مازندران از نعمت گاز برخوردار شده اند ، از صبوری مردم روستاهای بخش کجور نوشهر و بلده نور به عنوان آخرین روستاهای استان که در آینده از نعمت گاز برخوردار خواهند شد قدردانی کرد و از مسئولان و دهیاری ها خواست تعامل لازم را برای هر چه زودتر بهره مندی مردم از گاز را مورد توجه قرار دهند.