به گزارش برترین خبر ، رضا پورفلاح با اشاره به اینکه در مجموعه مدیریتی جهاد کشاورزی شهرستان ساری، سطح اراضی زراعی و باغی نزدیک به ۸۵ هزار هکتار است که با سطح کشت دوم به بیش از ۹۰ هزار هکتار می رسد، خاطرنشان کرد: در این بین چهار محصول برنج، گندم ،دانه های روغنی و سیاه ریشه جزء اولویت های استان است که با افزایش تولید می‌توانیم موجب خودکفایی در این چهار محصول شویم و واردات این محصولات کاهش یابد.
وی با بیان اینکه میزان سطح زیرکشت گندم به صورت سالانه ۱۰ هزار هکتار است، تصریح کرد: در حوزه برنج و اراضی شالیزاری حدود ۲۲ هزار هکتار سطح زیر کشت به صورت سالانه انجام می شود که عملکرد شهرستان ساری در این بخش به ۱۰۰ هزار تن هم می رسد.
مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به اینکه در حوزه دانه های روغنی با محوریت کلزا، سویا، آفتابگردان و کنجد سطح کشت قابل توجهی در مرکز استان وجود دارد، اظهار کرد: در حوزه اراضی باغی دو نوع محصول سیاه بیشه و مرکبات کشت می شود که مجموعا ۳۰ هزار هکتار سطح اراضی باغی شهرستان ساری است.
پورفلاح ادامه داد: از این میزان، ۲۲ هزار هکتار مربوط به مرکبات و ۸ هزار هکتار مربوط به سیاه ریشه است.
مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: در سال ۹۸ و ۹۹ با وجود شرایط کشور همچون تحریم های ظالمانه و بروز شیوع ویروس کرونا شاهد اثرگذاری مشخصی بر نحوه فعالیت های جهاد کشاورزی بودیم، هر چند این تحریم‌ها کمترین اثر را بر روی بخش کشاورزی گذاشته است.
وی با عنوان اینکه در حوزه محصولات زراعی تکیه ما کاهش واردات است اما در محصولات باغی محور فعالیت توسعه صادرات خواهد بود، افزود: در شهرستان ساری سالانه حدود ۷۰۰ میلیون تن مرکبات تولید می‌شود که ۲۰۰ میلیون تن آن، محصولات سیاه‌ریشه است.
مدیر جهاد کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: مجموعه تولیدات دام و طیور، زراعی، باغی، شیلاتی شهرستان ساری بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است، در واقع بیش از ۱۵ درصد تولید محصولات زراعی باغی مازندران مربوط به ساری است./.isna