استانها » مازندران » نور
کد خبر : 10662
شنبه - 6 تیر 1399 - 16:50
در نشست خبری شهردار و شورای اسلامی شهر رویان مطرح شد:

رویان در انتظار سند شش دانگ / رشد و توسعه فرهنگی از اولویت های شهرداری است

نخستین نشست خبری شهردار و شورای اسلامی رویان با خبرنگاران در سال جدید برگزار شد.

رویان در انتظار سند شش دانگ /  رشد و توسعه فرهنگی از اولویت های شهرداری است

به گزارش هادی جوزن خبرنگار برترین خبر ، محمدرضا بابایی در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه، نقش اصلی در مدیریت شــهری بر عهده شــوراهای اســلامی شــهراست ،اظهار کرد: براساس قانون شــوراهای اسلامی ، شورای شهر به منظور پیشــبرد برنامه های اجتماعی ، اقتصادی ، عمرانی ، بهداشــتی ، فرهنگی ، آموزشــی و دیگر امــور رفاهی با همکاری مردم و نظارت بر امور شهر تشکیل می شود.

وی با بیان اینکه شورا و شهرداری ارتباط متقابل و دوسویه با هم دارند،تصریح کرد: تعامل شورا و شهرداری به نفع شهر و شهروندان است و حوزه اصلی شورای شهر کار با شهرداری است که لازمه اش تعامل و همکاری بین شورای شهر و شهرداراست.

رییس شورای شهر رویان از حضور۴ دوره ی خود در شورای شهر سخن گفت و خاطرنشان کرد: شورای شهر رویان پس از رفتن مهندس توکلی شهردار سابق به استانداری مهندس حسین زاده را که تمامی خصوصیات لازم یک شهرداربرای مدیریت شهری را دارا و از بدنه شهرداری هم بودند با ۵ رای به عنوان شهردارشهررویان انتخاب کردند.

*پیش بینی ۱۱ میلیارد بودجه در سال ۹۹

بابایی از پیش بینی ۱۱ میلیارد بودجه در سال ۹۹ با توجه به محدویت منابع و بخشش ها و شرایط اقتصادی به وجود آمده در دوران کرونا خبر داد.

*رویان شهری فاقد سند مالکیت

وی با اشاره به اینکه کل شهر رویان فاقد سند مالکیت است که یکی از مهمترین معضل و چالش اساسی رویان محسوب می شود، اظهار کرد: بنیاد مستضعفان (بنیاد علوی) مدعی مالکیت ششدانگ رویان است که البته هیچ سندی دال بر اینکه سند متعلق به انهاست وجود ندارد. امروز یکی از مسائلی که شهر را دچار بن بست، چالش و مانع بزرگی برای هرگونه سرمایه گذاری است، زمین هایی است که در اختیاربنیاد علوی قراردارد.

*هیچ سرمایه گذاری در رویان حاضر به سرمایه گذاری نیست

رییس شورای اسلامی شهر رویان از عدم سرمایه گذاری اظهار تاسف کرد و گفت: شهر رویان بیش از ۱۰ هکتار زمین متعلق به شهرداری دارد که فاقد سند مالکیت است که متاسفانه به دلیل وجود چنین مشکل بزرگی هیچ سرمایه گذاری حاضر به سرمایه گذاری در این شهرنمی شود. هر سرمایه گذاری که قصد سرمایه گذاری در این شهر به ویژه در حوزه گردشگری را داشته باشد، در نخستین گام شناسنامه زمین برای او خیلی مهم است ولی متاسفانه بخش عمده ای از اراضی این شهر متعلق به این بنیاد بوده و با وضع موجود هیچ سرمایه گذاری قادر نیست در این شهر سرمایه گذاری کند و دود آن به چشم شهروندان این شهر می رود.

*مردم رویان نمی تواننداز تسهیلات بانک مسکن استفاده کنند

بابایی با اشاره به اینکه دولت برای بافت فرسوده منابع و تسهیلات خوبی تخصیص داده،یادآورشد: متاسفانه عدم سند مالکیت برای شهروندانی که سالیان سال در این شهر می کنند که از اجداد خود به ارث بردند نمی تواند هیچ تسهیلاتی درقالب بافت فرسوده و بانک مسکن دریافت کند.

رییس شورای اسلامی شهر رویان از معضل عدم دریافت پروانه ساختمانی شهروندان رویانی سخن گفت چرا که پرونده به علت فاقد سند در کمیسیون ماده ۵ مطرح نمی شود.

وی ضمن ابراز تاسف از تبدیل شدن ۴ هکتار از بهترین زمین های شهرداری به چهارشنبه بازار گفت: شهر رویان با چنین موقعیت گردشگری و یرمایه گذاری اما فقدان سند معضلاتی و مشکلات زیادی را هم برای شهروندان و هم توسعه و درآمد شهری ایجاد کرده است.

بابایی با اشاره به اینکه پرونده در دادگاه اصل ۴۹ و یکی از شعبات دادگستری استان مطرح  است،خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل اینکه بنیاد مستضعفان قدرت دارد ما را در بدوی محکوم کردند و در شعبه تجدید نظر ۳۶ پرونده اش مطرح است.

*فاجعه در انتظار رویان

رییس شورای اسلامی شهر رویان گفت: اگر این پرونده به همین منوال پیش رود رویان در یک سراشیبی بسیار پایینی قرار می گیرد وفاجعه ای در آینده رخ خواهد داد.

بابایی توضیح داد: شهرداری و شورای شهر با ایجاد درآمدهای پایدار برای ترازکردن درآمد ها و هزینه ها سعی در برآورده کردن مطالبات به حق مردم را دارد.

*شبکه فرسوده و کدورت آب رویان از معضلات شهر است

وی یکی دیگراز معضلات شهررویان را آب شرب عنوان کردو گفت: کدورت آب و شبکه فرسوده یکی دیگر ازمعضلات شهر رویان است که مردم سالیان سال با آن دست و پنجه نرم می کنند و علیرغم انجام رینگ شمالی هنوز مشکل برطرف نشده و با توجه به اینکه آب نیاز اولیه مردم شهر است اما هیچ تلاش و همتی را از مجموعه آب و فاضلاب استان مازندران نمی بینیم .

رییس شورای اسلامی شهر رویان گفت: متاسفانه تا یک سال گذشته دلال آب در رویان وجود داشت که آب آشامیدنی را هر تانکری ۱۰۰ هزار تومان میفروختند.

*چشم انتظاری مردم رویان به قول های مدیریت بحران

بابایی ادامه داد: نداشتن پل در کنار استخر نگین و پل سبزه رود هنگامی که باران می بارد متاسفانه ارتباط شرق و غرب رویان مسدود می شود و مردم مجبوند از خیابان اصلی عبورکنند، البته مدیریت بحران قول داد که در این مورد کمک کند . اما این توقع را از مدیران شهرستانی وجود داردکه در تملک دارایی و بودجه ای  که به شهرستان تخصیص می دهند در بعضی از حوزه ها رویان را آخر خط نبینند.

رییس شورای شهر رویان در پایان خاطرنشان کرد:  از مسئولان استانی بویژه استاندارمازندران انتظار می رود که برای رفع این مشکل چندین ساله مردم این شهر تدابیری بیندیشند

*رشد و توسعه فرهنگی از اولویت های شهرداری است

مهندس جعفر حسین زاده در نشست خبری با اشاره به اینکه بیش از ۶ ماه از انتخاب شورای شهررویان و ابلاغ حکم توسط استاندارمازندران می گذرد،اظهار کرد: پس از برنامه ریزی با همکاران در شهرداری تصمیم براین داشتیم که در کنار کارهای عمرانی در دیگر حوزه ها هم حرکت کنیم و با توجه به اینکه طبیعتا نیاز مردم به کارهای عمرانی بیشتر است اما سعی شد در حوزه‌های دیگر هم گام های مثبت برداریم.

وی تصریح کرد: پس از آسیب شناسی همکاران شهرداری در حوزه عمرانی اولویت ها مشخص شد و به جای تعریف پروژه جدید، اتمام پروژه های نیمه تمام در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

شهردار رویان با بیان اینکه این شهر دارای مفاخرزیادی است که باید ازآن تقدیر شود، خاطر نشان کرد: رشد و ارتقا و توسعه فرهنگی شهر رویان در اولویت کارهای شهرداری قرار دارد.

مهندس حسین زاده با اشاره به اینکه از روزهای ابتدایی شیوع ویروس کروناشهرداری رویان در حوزه‌های سلامت، خدمات اجتماعی و آموزش‌های شهروندی فعالیت‌های خود را آغاز کرد،یادآورشد:همکاران شهرداری رویان حدود ۶۰ مرحله و ۷۰ شبانه روز تا پاسی از شب با امکانات و منابع مالی اندک به صورت هدفمند ، شهررا ضدعفونی کردند.

*تولید ۸ هزار دستکش و ۸هزار مایع ضدعفونی

وی ضمن تقدیر ازنیک اندیشی و خدمات صادقانه خیرین، تیم های جهادی و شورای شهر در استفاده از منابع مالی که در حوضه کرونا همراه شهرداری بودند در ادامه افزود: شهرداری در این دوران به تولید ۸ هزار دستکش ،۳ هزاربطری مایع ضدعفونی کننده دست و۵ هزاربطری ماده ضدعفونی کننده سطوح وهمچنین توزیع و تحویل این مواد به درب منازل شهروندان را انجام داده است.

شهردار رویان گفت: متاسفانه خیابان عمادالاسلام و طبیعت ۲ و ۳ و ۴ که چندین سال از معضل آبگرفتگی رنج می بردند همکاران فنی و عمرانی شهرداری با ایجاد کانال و اعتبار حدود ۳۰۰ میلیون تومان مشکل را برطرف کردند.

مهندس حسین زاده یکی دیگر از مشکلات شهری آبگرفتگی خیابان شهدا دانست و ادامه داد: سال گذشته  ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای ایجاد کانال جهت هدایت آب های سطحی حدود ۲۰۰ متر برآورد شد که در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصد در حال انجام است و البته با توجه به اینکه هنوز پروژه به اتمام نرسیده ، براساس محاسبات باید حدود ۳۰۰ میلیون تومان تا انتهای این پروژه در نظرگرفته شود.

وی با اشاره به اینکه با نصب حدود ۶۰۰متر کفپوش استاندارد زمین بازی یک فضای ایمن برای کودکان و نوجوانان در پارک آزادگان فراهم شده است، یادآورشد: با ایجاد پیاده روی سلامت و رینگی به عرض ۲متر و طول ۴۰۰متر دور تا دور پارک آزادگان فضای بسیار مناسبی جهت استفاده شهروندان ایجاد شده است و همچنین تا انتهای تابستان زمین اسکیت برای کودکان و نوجوانان آماده خواهدشد.

شهردار رویان از ایجاد ۴۰ فرصت شغلی در این شهر خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم رویان عمدتا از اقشار ضعیف جامعه  و دست فروش هستند،متاسفانه هنگام بارندگی بارهایشان خراب و خیس می شد، براین اساس شهرداری با گرفتن مجوز از سوی شورا ومزایده گذاشتن ۲۰غرفه با سرمایه ۳۰۰میلیون تومان آن ها ساماندهی کند.

مهندس حسین زاده از اتمام موزائیک و نور پردازی پروژه نیمه تمام پیاده رو سازی سبزه رود غربی از دوره گذشته با اعتبار حدود ۲۰۰ میلیون تومان خبر داد.

*بخشش ۲۰۰ میلیون تومانی اجاره مغازه ها

وی با یادآوری این نکته که شکست کرونا نیازمند عزم ملی،مشارکت مردم و مسئولان است افزود: کمک اقتصادی به همنوعان در روزهای کرونایی وظیفه انسانی همه افراد توانمند است که در این راستا کرونا  با مجوز از شورای شهر حدود ۲۰۰میلیون تومان از اجاره های مغازه ها را بخشیدیم و از تمام غرفه های خرده فروشی گذشتیم و تمامی چک های فروردین و اردیبهشت را برای ماه های ۴و۵ تمدید کردیم.

شهردار رویان ازراه اندازی طرح سالم سازی دریا قسمت  بانوان و آقایان خبرداد و گفت: خوشبختانه مجوز ۳ اسکله برای شهر رویان دریافت شد وهمچنین با انعقاد قرارداد دانشگاه مازیار برای طرح اولیه اسکله در حال رایزنی هستیم که به محض اتمام طرح به شورا شهر ارائه خواهد شد.

*ایجاد درآمدپایدار برای شهر رویان

مهندس حسین زاده با بیان اینکه طرح جنگل کاری در مکان هایی که آسیب دیده بودانجام شد، افزود:احداث کلبه در پارک جنگلی از طرح های سرمایه گذاری بود که به اجرا درامد و همچنین مجوزسورتمه جنگلی برای ایجاد درآمد پایدار شهررویان گرفته شد.