به گزارش برترین خبر، حجت الاسلام قنبر علی احمدی امام جمعه شهرستان نور در دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نور اظهار کرد: کرامت به معنای دریافت عطا و بخشش از سوی خداوند عالم است.
وی تصریح کرد: برای دستیابی به جایگاه با عظمت کرامت باید دو گوهر گرانبهای قرآن و عترت را در کنارهم داشته باشیم.
امام جمعه شهرستان نور خاطر نشان کرد: لازمه کرامت داشتن عقل و علم است چون عقل و علم توامان دو بال پرواز در مسیر کرامت است.
حجت الاسلام احمدی افزود: الگو سازی روشی کارآمد که در آن رفتار الگو به صورت عملی در دید مردم قرار می گیرد و یکی از برنامه های مسئولین قرار گرفتن در مسیر کرامت است که لازمه آن الگو سازی است.
وی ادامه داد: باید برنامه ها، جشن ها و مراسم ها به صورت دقیق و با کارشناسی برگزار شود تا از دل آن الگوسازی خارج شود.
امام جمعه شهرستان نور یادآور شد: هنگامی از حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت معصومه(س) سخن گفته می شود باید نقش مادری، دختری، همسری و … برای زنان جامعه تبیین شود.
وی تصریح کرد: کاهش جمعیت و تبدیل شدنش به بحران به دلیل دنبال کردن الگو های دیگران و سبک زندگی غربی بوده است.
حجت الاسلام احمدی افزود:جمعیت قدرت آفرین و عزت آفرین است و همچنین باعث شادابی ،نشاط ،ابتکار ،خلاقیت، قدرت دفاعی و علمی و غیره در جامعه می شود.
امام جمعه شهرستان نور ترمیم وتنویر اذهان جامعه، ازدواج آسان و بهنگام، حل مشکلات اقتصادی و معیشتی، شغل مناسب و غیره را به عنوان راهکار افزایش جمعیت برشمرد.
حجت الاسلام رزاقی امام جمعه ایزدشهر گفت: حدود ۲۰ سال برای فرزند کمتر و زندگی بهتر تبلیغات وسیع صورت گرفت و حال تبلیغ برای افزایش جمعیت کار بسیار سختی است.
وی ادامه داد: ترویج ازدواج آسان در جامعه بسیار کم است اما می توان با تدبیر به موقع به عنوان مثال اگر تخفیف ویژه تالارها برای عروسی، تهیه جهیزیه برای نوعروسان و یا در حوزه مسکن اقدامات اساسی صورت بگیرد جوانان برای ازدواج ترغیب می شوند و به دلیل مسائل اقتصادی مجبور به تاخیر آن نخواهند شد.
امام جمعه ایزدشهر بیان کرد: باید برای تشویق جوانان به فرزنداوری گام های مهم و تاثیرگذار از هنگام بارداری مادر اعم از ویزیت دکتر، آزمایش، سونوگرافی، زایمان، مهد کودک و …. برداشته شود.
حجت الاسلام رزاقی افزود: قانون های مختلفی و زیادی در تمامی حوزه ها وجود دارد اما متاسفانه در اجرای آن نظارتی صورت نمی گیرد
احمد توکلی فرماندار شهرستان نور اظهار کرد: بعضی از افراد از ایفای نقش پدر و مادر گریزان اند که به علل های مختلف از ازدواج و فرزند آوری را به تاخیر می اندازند.
وی تصریح کرد: آموزه های دینی همیشه تشویق کننده ازدواج بهنگام، اجرای مناسک دینی، نظم و انضباط و فرزنداوری و تربیت فرزندان شایسته است.
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه باید براساس واقعیت ها برنامه ریزی شود، خاطر نشان کرد: در سال های بعد مشکلات عدیده ای به دلیل کاهش جمعیت و افزایش سن جمعیت خواهیم داشت.
توکلی ادامه داد: با توجه به اینکه دامداری و کشاورزی شغل پدران این سرزمین است اما متاسفانه در حال حاضر بیشتر جوانان به سوی زندگی لاکچری در حال حرکت اند و کسی حاضر به ادامه شغل های مذکور نیست که قطعا برای سال های آینده در این حوزه دچار چالش خواهیم شد.
وی گفت: باید در حوزه های مختلف موضوعات را در شهرستان بر اساس سبک زندگی بومی سازی کنیم.
فرماندار شهرستان نور افزود: سبک زندگی مردم شهرستان نور با شرق و غرب استان کاملا متفاوت است و خط فقر در این شهرستان دوبرابر خط فقر کشور است که باید برنامه ریزی بهتری صورت گرفته شود.
خبرنگار: زینب تذکاری
مدیر مسئول: هادی جوزن