به گزارش برترین خبر ، بر اساس این گزارش، دکتر فاطمی با اعلام این خبر افزود: یکی از وظایف دانشگاه‌ها، تدوین برنامه.هایی جهت ارتقا توانایی‌های علمی- آموزشی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها است که عملکرد صحیح آنان می‌تواند منجر به ارتقای کیفی نظام آموزش عالی گردد. در اجرای ماده یک آیین.نامه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی آموزشی و پژوهشی  مورخ ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی و آیین‌نامه طرح دانش.افزایی و توانمندسازی اعضای هیات علمی موسسات آموزشی و پژوهشی مورخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ شورای اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، اعضای هیات علمی، موظف به گذراندن دوره‌های مهارتی و معرفتی در طول خدمت و کسب امتیاز لازم برای ارتقای مرتبه یا تبدیل وضعیت استخدامی(برای اعضای هیات علمی جدیدالورود) می‌باشند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اظهار داشت: دوره‌های دانش‌افزایی و توانمندسازی، دربرگیرنده دو دوره مهارتی و معرفتی می‌باشد که مدیریت برنامه‌ریزی و توسعه آموزش دانشگاه، متولی برگزاری دوره‌های مهارتی و دفتر هم‌اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه(مرکز هم‌اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی) متولی دوره.های معرفتی می.باشد.
ایشان در ادامه گفتند: دوره های مهارتی و معرفتی هر یک در ۴ سطح برای اعضای هیات علمی پیمانی و رسمی- آزمایشی طراحی شده و مطابق با تقویم زمانی مشخصی که در کمیته توانمندسازی اعضای هیات علمی دانشگاه تنظیم خواهد شد قابل اجرا است.
دکتر فاطمی در پایان گفت: این شیوه‌نامه در ۸ ماده در جلسه مورخ ۵ مرداد ۱۴۰۰ کمیته توانمندسازی اعضای هیات علمی و پس از بازنگری مجدد و اعمال اصلاحات لازم، در جلسه مورخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ هیات رییسه به تصویب رسید و برای مخاطبان ورودی ۱۳۹۸ به بعد لازم‌الاجرا است.