رضا سالاریان رئیس دانشگاه مازیار در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار برترین خبر ضمن تشکر ازبرگزار کنندگان این نمایشگاه صنایع دستی گفت: با توجه به توانمندی بانوان شهرستان نوردر رشته صنایع دستی ،دانشگاه مازیار از برگزاری چنین نمایشگاه هایی در قالب انجمن های مختلف به ویژه برای بانوان استقبال می کند و در نظر دارد در قالب بخش حمایتی مکانی را جهت برگزاری نمایشگاه ها به صورت فصلی یا دائمی راه اندازی کند.

رئیس دانشگاه مازیارتصریح کرد: به دلیل توانمندی بسیاربالای  افراد در رشته صنایع دستی در منطقه و مازندران، امسال یا سال آینده رشته صنایع دستی به مجموعه رشته ها افزوده می شود و با توجه به اینکه این رشته اشتغالزایی را با خود به همراه دارد، برنامه های بسیار مفصلی برای آن چیده شده است.

وی با اعتقاد به اینکه دانشگاه در شهرهای کوچک باید ماموریت محور باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تعداد دانشگاه ها در کشور بنابراین هریک از دانشگاه ها باید ماموریتی داشته باشند و برای مشکلات منطقه خود قدم بردارند و نقش حمایتی را داشته باشد و حلقه اتصال را بین دانشگاه و مردم و افراد مرتبط با این حوزه ها برقرار کند.

پروانه عشقی مهربان مدیربانوان خلاق در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار برترین خبر با اشاره به اینکه ۶ سال از همکاری او با این مجموعه می گذرد، اظهار کرد: ۲۰ نفر از افرادی که با این مجموعه فعالیت دارند را سرپرستان خانوار تشکیل می دهند که هم فردی مفید برای خانواده و جامعه زنان شهرستان هستند و هم با کسب درآمد چرخ زندگی خود را به حرکت درآورده اند.

مدیر بانوان خلاق هدف از برگزاری نمایشگاه را به رخ کشیدن توانمندی بانوان شهرستان عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه  تولیدات انواع سراجی (صنعت چرم )فرش و گلیم و گبه و جاجیم و صنایع زیور آلات و بافت را که جزء مشاغل زود بازده محسوب می شوند، به دستان توانای بانوان شهرستان تولیدو به معرض نمایش و فروش گذاشته شد.

وی در ادامه تصریح کرد: مجموعه بانوان خلاق شهرستان چهار دوره در نمایشگاه های مختلف شرکت کردند که در دانشگاه مازیار اولین دوره بوده است که در این نمایشگاه همزمان به بازدید کنندگان خدمات ورکشاپ(آموزش) رایگان ارائه شد.

عشقی با اشاره به اینکه هیچ مسئولی به غیر از دانشگاه مازیار به دلیل خودجوش برگزار کردن این نمایشگاه از بانوان این شهرستان پشتیبانی نکرد، گفت: به دلیل عدم نامه رسمی به روسای ادارت و مسئولین شهرستان متاسفانه هیچ حمایتی به غیر از دانشگاه مازیار و دانشجویان و مردم عادی از این نمایشگاه به عمل نیامد که جای گله دارد.

مدیر بانوان خلاق در ادامه افزود: علی رقم تنها دعوت رسمی مسئول نمایشگاه از آموزش و پروش جهت هماهنگی با مدارس علی الخصوص فنی و حرفه ای و کاردانش برای بازدید و گرفتن ایده دانش آموزان و ترغیب آنان به صنایع دستی و مشاغل زود بازده متاسفانه هیچ هماهنگی صورت نگرفت.

این بانوی کارآفرین افزود: وامی از بسیج سازندگی جهت مغازه و کارگاه و همچنین از صنایع گردشگری به عنوان پشتیبان وام دریافت نمودم  که در مجموع با ایجاد کارگاه و مغازه علاوه بر آموزش، به تولید و اشتغالزایی بانوان و همچنین بازار فروش را فراهم آورم.

وی در پایان خواستارحمایت بیشترمسئولین شهرستان از بانوان توانمند شد و خاطرنشان کرد: با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب و شعار سال «حمایت از کالای ایرانی  » بانوان شهرستان دست کم گرفته نشوند و با توجه به رشته های صنایع دستی که از مشاغل زودبازده نیز هستند انتظارمان بیش از این نیز است.