ضرورت اجتناب ناپذیربهینه سازی مصرف انرژی درکشور

به گزارش اختصاصی برترین خبر ، محمد حسن متولی زاده مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران در آیین افتتاح طرح‌های صنعت برق در قالب پویش الف- ب ایران اظهار کرد: این پروژه باعث تقویت برق در شهرستان های بابل ، بابلسر، نوشهر، فریدونکنار،رویان و چمستان و بهشهر می شود.

وی تصریح کرد: ۵۲۰ مگابایت آمپرو افزایش ۸۰ درصدی انتقال انرژی از خطوط موجود با احداث هادی های پر ظرفیت ،و ۵ نیروگاه تولید پراکنده با مجموع ظرفیت ۶۸ مگاولت امپر با سرمایه گذاری بخش خصوصی از این پروژه ها است .

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران خاطرنشان کرد:افزایش راندمان تولید و کاهش تلفات همزمان با افزایش ظرفیت تولید از مزایای احداث نیروگاه های تولید پراکنده است.

متولی زاده با شاره به اینکه نیروگاه چمستان در مرحله اول راندمان۴۳ درصدی به بهره برداری خواهد رسید گفت: با تکمیل گلخانه جنب نیروگاه مجموع راندمان به بیش از ۸۰ درصد می رسد.

وی ادامه داد: وزارت نیرو برای حصول اطمینان از سرمایه گذاری سرمایه گذاران بخش خصوصی برق تولیدی نیروگاه ها را در مدت ۵ سال به ۶ برابر قیمت فروش به مشترکین خرید تضمینی انجام می دهد.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران یادآورشد: بهینه سازی مصرف انرژی در کشور به دلایل اقتصادی، زیست محیطی ، امنیت عرضه انرژی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و به همین دلیل وزارت نیرو آغازگر یک حرکت جهادی جهت افزایش بهره وری بوده است.

متولی زاده افزود: طی چند سال اخیر با مدیریت وزیر نیرو راندمان نیروگاه ها افزایش و تلفات کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کردو در نتیجه بهره وری انرژی در صنعت برق کشور رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

متولی زاده گفت: صنعت برق آمادگی خود را برای مشارکت نهضت بهینه سازی در کشور با مشارکت سایر بخش ها اعلام می کند.

بهره مندی۵۷ روستای مازندران از آب شرب سالم

حمید جانباز مدیر عامل آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: متوسط جمعیت بهره مند استان مازندران در بخش آبرسانی روستایی قبل  از سال  ۱۳۹۲ حدود ۹ درصد از متوسط جمعیت کشور کمتر بود،که هم اکنون این استان حدود ۲ درصد از متوسط کشور جمعیت برخوردار آبرسانی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه استان مازندران در دولت یازدهم و دوازدهم ۲۷۲ پروژه آبرسانی روستایی در سطح ۷۰۹ روستا به سرانجام رسید خاطر نشان کرد: خوشبختانه جمعیتی حدود ۵۳۰ هزار نفر از روستاییان یعنی حدود ۴۰ درصد جمعیت روستایی استان مازندران از آب شرب سالم بهره مند شدند.

جانباز افزود: طرح جامع تامین آب استان مازندران از غرب تا شرق در دولت یازدهم تصویب شد که تا قبل از پایان دولت تدبیر و امید ،بزرگترین پروژه آبرسانی استان که جمعیتی حدود ۸۰۰ هزار نفر را در بر خواهد گرفت طی مراسم رسمی افتتاح خواهد شد .

مدیر عامل آب و فاضلاب کشور ادامه داد: امروز ۵۷ روستا در سطح استان مازندران با جمعیت حدود ۳۳ هزار نفر با اعتباری بیش از ۶۰۱ میلیارد  ریال از نعمت آب آشامیدنی بهره مند خواهند شد.

وی گفت: در این پروژه ۳۰۰ کیلومتر لوله گذاری نسبت به ۱۳۰ لیتردر ثانیه ،احداث ایستگاه پمپاژو ظرفیت حدود ۱۳۰لیتر در ثانیه صورت گرفت تا بتوانیم به مردم روستایی مازندرا ن آب با کیفیت را عرضه کنیم.

مازندران وارد پیک سوم کرونا نشده است

احمد حسین زادگان استاندار مازندران در پاسخ به سوال رییس جمهور که در تمامی نقاط کشور تقریبا کرونا مهار شده به جز در مازندران گفت:  استان مازندران بر خلاف استان های دیگر که سه پیک متوالی را گذراند وارد نشده است.

وی تصریح کرد: استان مازندران دوپیک را با فاصله یازده هفته ای پشت سر گذاشت و با کمک طرح مدیریت هوشمند تا کنون به پیک سوم نرسیده است.

استاندار مازندران خاطرشان کرد: بر اساس آماراستان مازندران تقریبا به ثبات نسبی رسیده اما در ۴ شهرستان افزایش نسبی آرام مشاهده شد که با تشدید نظارت ها واستفاده از ظرفیتی که طرح مدیریت هوشمند در اختیار استان قرار داده می توان مدیریت کرد.