سیدالشمس الدین حسینی روز سه شنبه در نشست شورای اداری شهرستان عباس آباد افزود : در سال های گذشته به طور میانگین روزانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت فروش می رفت در حالی که اکنون به حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است و متاسفانه همین مقدار نفتی هم که فروخته می شود وجه آن بموقع پرداخت نمی شود.

وی شیوع ویروس کرونا و دریافت نکردن مالیات را از دیگر عوامل لطمه زدن به منابع در آمدی دولت در کشور ذکر کرد و ادامه داد : در این شرائط بد اقتصادی دولت تنها همتی که می تواند بکند این است که حقوق کارکناش را پرداخت نماید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت : چنین شرائطی مشکلاتی را از نظر معیشتی و رفاهی برای مردم ایجاد کرده و برای آنکه اعتماد ملی یا به عبارتی سرمایه اجتماعی از دست نرود باید در این حوزه بیش از پیش تلاش کرد.

حسینی تاکید کرد : برای برون رفت از این بحران باید به دنبال راهکار گشت و نباید همه مشکلات را به مسائل مالی ربط دهیم . اگر همه فرمانداران تصور کنند که مسائل حوزه مدیریتشان را باید خودشان حل کنند به نظرم مهم ترین گامی است که در این حوزه برداشته می شود.

وی افزود : به عنوان مثال وقتی که سال ها برای برای ساخت کنارگذر و عبور آن از میان شهرهای عباس آباد و تنکابن در برخی از نقاط شهری نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار است ، آیا نمی شود این میزان اعتبار را از طریق شهرداری های این منطقه تامین کرد و این اعتباری نیست که نتوان آن را تهیه کرد تا مشکلات حل شود.

حسینی گفت : امروز باید مشکلات را یکی پس از دیگری در همین حوزه انتخابیه حل کرد و نباید در انتظار نشست تا روزی فرا رسد مشکلات این منطقه را مسئولان استانی و یا ملی حل کنند .

این نماینده مجلس برگزاری نشست شورای اداری با حضور استاندار ، مدیران ستادی و معاونین او در غرب مازندران به محوریت شهرستان های تنکابن ، عباس آباد و رامسر را به عنوان نقطه قوت و گامی موثر برای تحقق خواسته ها و رفع مشکلات مردم این منطقه دانست و گفت : امروز استاندار مازندران پای کار است و از ایشان خواسته شد علاوه بر برگزاری چنین نشست هایی ، همچنین از مدیران ستادی و معاونانش هم بخواهد که هر از گاهی سفری به غرب مازندران داشته باشند.ایرنا