به گزارش برترین خبر ، حجت الاسلام قنبرعلی احمدی در این نشست اظهار کرد: فضیلت هایی چون خیرخواهی، کمک به نیازمند، شجاعت، تواضع و اعتماد به نفس بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب است.

وی با اشاره به اینکه اخلاق و معنویت جهت دهنده همه حرکت ها و فعالیت های فردی، اجتماعی و نیاز فردی جامعه است، تصریح کرد: اخلاق، انسان را رشد می‌دهد و با شکوفا کردن فکر و اندیشه او را در مسیر خدمت رسانی قرار می دهد.

امام جمعه نور با بیان اینکه اخلاق، زندگی را حتی با کمبود های مالی بهشت می سازد، خاطرنشان کرد: مدیران و کارگزاران الگوی مردم هستند که باید به نماز اول وقت توجه داشته باشند.

حجت الاسلام احمدی افزود: مقام معظم رهبری انتخابات را مظهر حضور مردم، شاخص رشد ملی ،اقتدار و توانایی ملی، حماسه سیاسی، زنده بودن یک ملت، نمایشگاه  پایبندی مردم به نظام مردم سالاری دینی و سیلی بیدار کننده به دشمنان و خنثی کننده توطئه های ان ها بیان می کند.

وی تاکید کرد: باید برای برگزاری انتخابات مطلوب و سالم و آزاد و پرشور،رقابت بدون تهمت و بدگویی و تخریب، اخلاق انتخاباتی  تلاش کرد.

امام جمعه نورگفت: برنامه محوربودن و بدور از جنجال های سیاسی و اخلاقی بهترین راه برای کاندیدا برای اثبات خود به مردم است.

*اقتدارشورای نگهبان به عنوان نبض نظام حفظ شود

حجت الاسلام احمدی با اشاره به اینکه شورای نگهبان از لحاظ قانونی موظفند صلاحیت ها را احراز کنند که چنین عملی انجام شده است، یادآورشد: شورای نگهبان مانع این است که نظام اسلامی از خط دین و اسلام و قانون اساسی منحرف شود و باید ابهت و اقتدار و تکریم و حرمت شورای نگهبان به عنوان نبض نظام حفظ شود.

وی وظایف مجریان انتخابات را عمل به قانون بدون رعایت حب و بغض، عدم اغماض از هیچ گونه تخلف،انجام مسئولیت به صورت سالم و خالص و انتخاب افراد پاک دست بدون گرایش به جریان و جناح به عنوان ناظر را بیان کرد.

*تلاش به حضور حداکثری در انتخابات

امام جمعه نوربا اشاره به اینکه تلاش همه باید در ترغیب مردم به حضور حداکثری در انتخابات باشد، افزود: حضور حداکثری مشارکت عمومی جمهوریت نظام، مردم سالاری دینی، همبستگی ملی، وحدت همه جانبه ملت ایران و خنثی کننده توطئه های دشمنانی که یاس آفرینی و عدم مشارکت، افزایش فقر و فشار مضاعف در مسیر انقلاب را رقم می زنند است.

*پایان خردادماه آخرین مهلت ماندن سینما در نور

عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان مازندران اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی به عنوان بالاترین مقام سیاستگذاری فعالیت های فرهنگی در کشور و استان و شهرستان است.

وی تصریح کرد: درجلسات شورای فرهنگ عمومی باید ساسیتگذاری کامل فرهنگی در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری،  اجتماعی، دینی و مذهبی برای فعالیت های شهرستان اتفاق بیفتد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان مازندران در ادامه از سرفصل های پانزده گانه ای که ستاد عمومی شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرده بود سخن گفت.

 زارع  در خصوص پردیس سینمایی امید نور که در ۵ دی ماه ۹۸ کلنگش بر زمین زده شده بود و متاسفانه علیرغم تمامی تلاش هایی که رخ داده هنوزبه مرحله اجرا نرسیده است، بیان کرد: مسئولان شهرستان نور بازبینی مجددی نسبت به این پروژه را حداکثر تا پایان خرداد ماه انجام دهند و اگرروند به همین صورت باشد با توجه به اینکه دیگر شهرهای فاقد سینما در استان تقاضا جهت اجرایی شدن این پروژه را دادند به ناچار این سهمیه به آنان اختصاص داده خواهد شد.

 

در پایان جلسه مدیر کل فرهنگ وارشاداسلامی از امام جمعه رئیس شورا، فرماندار نائب رئیس شورا، رئیس اداره فرهنگ وارشاداسلامی دبیر شورا و کارشناس روابط عمومی اداره فرهنگ وارشاداسلامی شهرستان نور به جهت برگزاری یکی از برترین و منظم ترین جلسات شورای فرهنگ عمومی درسطح استان تقدیر بعمل آورد.