استقامت و مقاومت، در مقابل سختی ها راه رسیدن به تقوای الهی است
خطبه های نماز جمعه ۲۸ مهر ۱۴۰۲ شهرستان نکا به امامت امام جمعه موقت حجت الاسلام والمسلمین موحد خوانده شد.

به گزارش برترین خبر، حجت الاسلام والمسلمین موحد امام جمعه موقت شهرستان نکا در آغاز خطبه اول، خود نمازگزاران حاضر را به تقوای الهی سفارش نمودند و ضمن تعریف تقوا، گفت: تقوا یعنی اینکه انسان خود را از بدی ها و گناهان حفظ کند و هر چه را که با فطرت پاک او سازگار نیست، اجتناب نماید.
وی ادامه داد: حاصل تقوا، فرقان الهی است و مسیری برای انسان آماده می گردد که می تواند خوب را از بد تشخیص دهد و دوست را از دشمن باز شناسد و حلال و حرام را بفهمد.
حجتالاسلام والمسلمین موحد افزود: دیگر تقوا این است که باعث بخشش گناهان انسان می شود «و یغفر لکم ذنوبکم» اما از چه راهی می توانیم به تقوا برسیم؟ با جستجویی که در قرآن کریم داشتم، حداقل ده مورد راه برای رسیدن به تقوا وجود دارد. یکی از این راه ها، خویشتن داری است. خویشتن داری یعنی اینکه انسان، صبر بر گناه نماید و در مقابل معصیت صبوری کند. اساسا زندگی انسان، در مواجهه با سختی ها ساخته می شود. آهن، زمانی آهن می شود که در آتش گداخته شود. اگر انسان می خواهد به تقوا برسد باید با استقامت و مقاومت، در مقابل سختی ها ایستادگی کند.
خطیب جمعه شهرستان نکا بیان کرد: یکی دیگر از راه های رسیدن به تقوا، روزه داری است. «یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی الذین من قبلکم لعلکم تتقون». رزق حلال نیز از راه های رسیدن به تقواست. خداوند می فرماید: از روزی حلال خدا که به شما دادیم بخورید و شکرگذار نعمت های خدا باشید.
امام جمعه موقت نکا درآغاز خطبه دوم پس از توصیه به تقوا و پرهیزکاری، به همدردی با مردم مظلوم غزه پرداختند و یاد شهیدان فلسطین را گرامی داشتند.
وی با اشاره به سوء استفاده استکبار جهانی از فضای مجازی اظهارکرد: در مورد فلسطین شبهات مختلفی مطرح می کنند از جمله اینکه آنان زمین های خود را فروختند حالا می خواهند پس بگیرند. یا اینکه می گویند فلسطینی ها ناصبی هستند و با شیعیان مخالفند.
خطیب جمعه نکا با اشاره به تاریخ فلسطین گفت: فلسطینی های بومی های فلسطین هستند و قدمت چند هزارساله در این سرزمین دارند. قیصر روم، یهودی ها را متلاشی کرد و آنان را در سراسر دنیا پراکنده نمود. وقتی پیامبر(ص) به مدینه هجرت کردند سه گروه یهودی حاضر در این شهر (بنی قریضه، بنی نذیر و بنی قینقاع) نزد پیامبر رفتند و وقتی فهمیدند پیامبر از نسل عدنان است با او به جنگ برخاستند.
حجتالاسلام والمسلمین موحد تشریح کرد: زمان هرتزل، تصمیم گرفته شد که آمار یهودیان جهان را در بیاورند، بعد وقتی آمار گرفتند، تصمیم گرفتند آنان را در یک نقطه ای متمرکز نمایند. فلسطین انتخاب شد و به مرور زمان، یهودیان جهان از نقاط مختلف به سرزمین فلسطین کوچ کردند و فشار بر فسطینی ها را برای خروج از این کشور آغاز کردند.
امام جمعه موقت نکا تصریح کرد: عرب ها دو جنگ با اسرائیل داشتند. اولی جمال عبدالناصر بود که موفق نشد. بعد جنبش آزادی بخش فلسطین به وجود آمد و به مبارزه برخاست و آن هم شکست خورد. وجود انتفاضه های سه گانه هم تقابل دیگر فلسطین با اسرائیل بود تا الان که انتفاضه چهارم است.
خطیب جمعه شهرستان نکا در پایان عنوان کرد: این فشار سنگین که در فضای مجازی امروزه بر علیه فلسطین انجام می شود، حربه دشمنان است. جریان فلسطین و ایران یک پیوند مبارکی است که می تواند نابودی رژیم صهیونیستی را رقم بزند.