اجرای طرح فارسی را پاس بداریم، غلط ننویسم در شهرستان نور
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور گفت: برای نخستین بار در مازندران طرح فارسی را پاس بداریم، غلط ننویسم در شهرستان نور اجرا می شود.

به گزارش برترین خبر ، داوود فلاح رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور با تبریک ماه مبارک رمضان اظهار کرد: رمضان ماه خودسازی و تمرین تقوای الهی است که انسان به خود بر می گردد و با قرآن بیشتر از گذشته انس می گیرد.
وی تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان باید آنچه که در توان روحی داریم در طبقی از اخلاص و نزدیکی با خداوند بگذاریم و به درهای پر خیر و برکت الهی نزدیک کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور خاطر نشان کرد: جهت آشنایی بیشتر همشهریان با حافظان و خادمان قرآن هر چند شب در فضای مجازی این افراد معرفی می شوند.
فلاح یکی دیگر از برنامه های ماه رمضان را داستان های قرآنی عنوان کرد و افزود: دانش آموزان و نونهالان و نوجوانان می توانند با مراجعه به قرآن داستان های قرآنی را برداشت و برای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور ارسال کنند.
وی با اشاره به برنامه سی شب، سی حدیث ادامه داد: شب های ماه مبارک رمضان هر شب حدیثی را از ائمه معصومین انتخاب و در کانال های شهرستان بارگذاری می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور گفت: همشهریان نوری می توانند با ارسال عکس از سفره های آسمانی سحری و افطاری خود در جشنواره عکس شرکت کنند.
فلاح افزود: قاریان کوچک قرآن بین ۸ تا ۱۳ سال می توانند با ارسال فیلم موبایلی حداکثر ۲ دقیقه از هر سوره قرآن به انتخاب خود در این طرح هم شرکت کنند.
وی در ادامه از دوطرح فرهنگی سخن گفت و افزود: با توجه به اینکه یک سری کلمات وجود دارد که آحاد جامعه آن را غلط می نویسند و یا جایگاه بکارگیری آن را نمی دانند درهمین راستا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور طرحی برای اولین بار در استان با عنوان( فارسی را پاس بداریم،غلط ننویسم) را به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران پیشنهاد داد که مورد موافقت قرار گرفت و شهرستان نور پایلوت این طرح قرارگرفته است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور با بیان اینکه از کلمات ساده شروع و به کلمات اساسی خواهیم رسید، یادآور شد: برای تشویق و رغبت بیشتر به جهت مشارکت و تعامل و همراهی در معرفی و جا انداختن این طرح هر ماه به قید قرعه به چند نفر کارت هدیه اهدا می شود.
فلاح با اشاره به پایین بودن سرانه خواندن کتاب در کشور گفت: خواندن کتاب اصالت فرهنگی را به اوج می رساند و انسان را با دنیای پر تلاتم دانستی های بسیار زیاد همراه می سازد که در همین راستا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور طرحی را با عنوان( هر نوری یک کتاب) را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران مطرح کرد که خوشبختانه این هم مورد موافقت قرار گرفت.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش سرانه خواندن کتاب در نور اعلام کرد و افزود: بازه زمانی این طرح شش ماه یعنی از فروردین تا پایان شهریور است که هر نوری یک کتاب و یا بیشتر را با موضوع آزاد مطالعه می کند (بدون شرایط سنی یعنی از خردسال ترین فرد تا بزرگسالان) و در پایان این شش ماه با مراجعه حضوری به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور( در صورت شرایط کرونایی توسط شبکه های مجازی اجرا می شود ) اعلام می کنند که چه کسی چه کتابی را خوانده است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نور ادامه داد: پس از اعلام افراد از خواندن کتاب های مد نظر ،که امیدواریم آمار بالایی باشد،به قید قرعه به ۱۰ نفر از افراد شرکت کننده در این طرح پس از راستی آزمایی و تسلط به کتاب، یک کارت هدیه ۱ میلیون تومانی (یعنی هر شش ماه ۱۰ میلیون تومان )اهدا می شود.
فلاح با بیان اینکه بخش خصوصی باید در کنار فرهنگ و هنر قرار بگیرد تا بتوان کارهای فرهنگی درشهرستان انجام داد،خاطرنشان کرد: حمایت مالی از کارهای فرهنگی اصلا هزینه نیست بلکه مانند پاشیدن دانه بذر طی سال های آتی به نهال تنومندی تبدیل خواهد شد و در همین راستا طی هماهنگی که با آقای ذبیج اللهی(مدیریت رستوان تمیشان )صورت گرفت برای دوطرح فرهنگی حمایت مالی را خود اعلام کردند که از این حرکت فرهنگی تشکر می کنیم.