به گزارش برترین خبر، محمد رضا بخشی پور رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نکا در نشست خبری با خبرنگاران گفت: «طرح تابستانه» به همت واحد پرورشی، در۱۳۰ پایگاه در حال انجام است که ۳۵۰۰ دانش‌آموز در این طرح حضور دارند و همچنین برنامه‌ی «پروژه‌ی مهر» نیز در اکثر مدارس در دست اقدام است که یک برنامه‌ی مجزایی برای آن و آمادگی جهت بازگشایی مدارس خواهیم داشت

 

رئیس آموزش و پرورش شهرستان نکا تشریح کرد: کلاس‌های کارگاهی و بازآموزی معلمان نیز برای ورود به سال تحصیلی جدید در حال انجام است تا آنها با فراگیری مطالب و علوم جدید، در آغاز سال تحصیلی جدید، با آمادگی بیشتری در کلاس‌های درس حضور یابند.
وی ادامه داد: بخشی از سیستم گرمایشی برخی از مدارس را تجهیز و بروزرسانی کردیم همچنین چند مدرسه‌ی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که امیدواریم در روزهای باقیمانده‌ی تابستان، آنها را نیز تجهیز نمائیم.
وی ضمن تشکر از زحمات فرهنگیان در فعالیت‌های مختلف جامعه، بیان کرد: معلمان در ۳ انتخابات گذشته در بخش اجرائی و نظارت، در سطح فرمانداری، صندوق‌ها و شعب اخذ رأی در برخی مدارس، تلاش ویژه و نقش مثبتی را ایفا کردند

این مقام مسئول، سیاست آموزش و پرورش را توسعه‌ی عدالت آموزشی، تقویت مدارس شبانه‌روزی، توسعه‌ی رشته‌های مهارتی در هنرستان‌ها و تعمیق آموزه‌های دینی دانست و گفت: امیدواریم با سرلوحه قرار دادن این موارد، دانش آموزان خوبی را تحویل جامعه دهیم.

 

بخشی‌پور گفت: ما سعی کردیم از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار بیشتر استفاده کنیم و در کنار امکانات دولتی خود، خیرین و مجمع خیرین را فعال‌تر کردیم که مجمع خیرین نسبت به سال گذشته، فعال‌تر شده و کارهای بهتری در حال انجام است.

 

وی گفت: با توجه به اینکه، در گذشته برخی از دانش‌آموزان و والدین برای استفاده از خدمات مشاوره یا باید به شهرهای هم‌جوار می‌رفتند، یا اینکه هزینه نداشتند و از رفتن به مشاوره منصرف می‌شدند، اکنون با تأسیس «مرکز مشاوره‌ی همدل» در آموزش و پرورش نکا، در طول یک ماه بیش از ۳۰۰ نفر مراجعه کننده بصورت رایگان از خدمات این مرکز با مشاورانی کارآمد، کار بلد و کاردان بهره‌مند شدند که قطعا تعداد مراجعه‌کنندگان بیشتر خواهد شد.

 

رئیس آموزش و پرورش نکا از گشایش «مرکز سنجش» از امسال برای دانش‌آموزان جدیدالورود به مدرسه ابتدایی خبر داد و گفت: در سالیان گذشته کودکان را چند ماه قبل از ثبت‌نام در کلاس اول، به سنجش می‌فرستادیم تا قد، وزن، بینایی، شنوایی، جسمانی، حیطه‌های شناختی، روانی و حرکتی را چک کنند و پس از آن، اگر کودک مشکل نداشت، به مدرسه‌ی عادی و اگر مشکل داشت به مراکز استثنایی معرفی می‌شد.

 

بخشی‌پور ادامه داد: این روند از امسال تغییر کرد و از خردسالان یک تا ۶ ساله در مرکز سنجش آموزش و پرورش بطور مستمر تست گرفته می‌شود تا کودک در صورت داشتن اختلال، از یکی دو سالگی شناسایی و درمان شود، زیرا درمان در ۶ سالگی هزینه‌ی بیشتری خواهد داشت و شناساییِ بهنگام، قطعا درمان ساده‌تری را به همراه خواهد داشت و همچنین، طبق آیین‌نامه‌ی جدید، از امسال آموزش کودکستان‌ها نیز به آموزش و پرورش محول شده است.

 

وی اظهار کرد: در بخش عمرانی نیز حیاط و محوطه‌ی ۶ مدرسه را آسفالت و محوطه‌سازی کردیم و به اردوگاه امام خمینی (ره) در ساحل دریا، پس از سال‌های سال، با آسفالت و بهسازی تحرک جدیدی بخشیدیم که اکنون غیر از دانش‌آموزان و معلمان، شهروندان عادی نیز در آن مکان حضور می‌یابند.

 

وی افزود: در بخش عمرانی نیز حیاط و محوطه‌ی ۶ مدرسه را آسفالت و محوطه‌سازی صورت پذیرفت و به اردوگاه امام خمینی (ره) در ساحل دریا، پس از سالیان طولانی، با آسفالت و بهسازی تحرک جدیدی بخشیدیم که اکنون غیر از دانش‌آموزان و معلمان، شهروندان عادی نیز در آن مکان حضور پیدا میکنند
رئیس اداره آموزش و پرورش نکا بیان کرد: ۲ کار مهم را در شهرستان نکا در دستور کار قرار دادیم ۱: «سالن ورزشیِ هنرستان شهید مطهری» است که امسال با حضور خبرنگاران افتتاح شد و دیگری «زمین چمن مصنوعیِ هنرستان سردار طوسی» است که برای آموزش و پرورش درآمد پایدار خواهد داشت که غیر از اینکه، در زمان آموزش، دانش‌آموزان از آنها استفاده می‌کنند، در غیر ساعات آموزشی نیز بصورت آزاد مورد استفاده عموم قرار می‌گیرند.

 

بخشی‌پور با اعلام اینکه، پیگیر ساخت هنرستان بزرگ در شهرک سردار سلیمانی (مسکن مهر)، با استفاده از ظرفیت خَیِّرین، هستیم که در آینده‌ای نزدیک ساخت آن را آغاز خواهیم کرد، خبر داد: با اهداء یک قطعه زمین توسط خَیِّر و تصویب مبلغ ۴/۵ میلیارد تومان بودجه از اعتبارات دولتی، مقدمات ساخت یک دبیرستان در روستای آلوکنده را نیز آغاز کرده‌ایم

بخشی پور گفت: «هنرستان جوار کارخانه» نیز بزودی با همکاری مهندس لطیفی در کنار کارخانه‌ی فولاد ماشین در شهرک صنعتی زیر نظر آموزش و پرورش افتتاح خواهد شد که دانش‌آموزان در این هنرستان همراه با درس خواندن، در کارخانه می‌توانند کارآموزی رفته و بصورت عملی آموزش ببینند، که بعدها برای شهرک صنعتی یا حتی آن کارخانه نیز مثمر ثمر خواهد بود.

 

وی با اشاره به اینکه، از خَیِّرین خواستیم تا در مکان‌های فاقد مدرسه، زمین خریداری کنند و آنها در این راستا با ما همکاری کردند، اظهار کرد: پروژه‌ی بعدی ساخت «مدرسه‌ی شهید عمادی» در منطقه‌ی حسن‌آباد نکا است که ابتدا جانمایی و سپس به همت یک خَیِّر، قطعه‌زمینی به مبلغ ۳ هزار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خریداری کردیم که بزودی با کمک خَیِّرین ساخت آن را آغاز خواهیم کرد.

 

وی همچنین ادامه داد: پروژه بعدی «مدرسه‌ی شادروان شفیعی» در خیابان شهدا (آرامگاه سابق) است که مقدمات ساخت آن آغاز و بزودی از آن بهره‌برداری خواهیم کرد.

 

این مسئول با بیان اینکه، نکا از نظر فضای آموزشی از رتبه‌ی خوبی در سطح استان برخوردار نیست و مدارس دو شیفت زیاد است ابراز کرد: کار صورت گرفته در سالیان قبل، نسبت به نیاز شهرستان کافی نبوده است زیرا در قسمت ثبت‌نام‌ها نسبت به شهرهای دیگر با مشکلات بیشتری مواجه می‌شویم.

 

بخشی‌پور خاطرنشان کرد: ما در شهرستان نکا نیاز به «جهاد مدرسه سازی» و مدیریت بیشتری داریم، تا بتوانیم گنجایشی برای حجم ۲۲ هزار دانش‌آموز در این سرانه‌ی آموزشی ایجاد کنیم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه، در گذشته، گاهی مدارس فروخته، تجمیع، بسته و اجاره داده می‌شد، در چند سال اخیر، هیچ مدرسه‌ای بسته و یا تجمیع نشده است و با افزایش دانش‌آموزان، سعی کردیم مدارس را بست داده و کدهای جدیدی برای‌شان تعریف نمائیم و بجای جمع کردن، عدالت آموزشی را در مناطق محروم توسعه دهیم تا مهاجرت معکوس در آموزش نیز رعایت شده باشد.

 

این مسئول با اشاره به اینکه، درآمدهای پایدار و اقتصاد در آموزش و پرورش عامل مهمی است و تجاری‌سازی و مولدساری در واحدها برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است خبر داد: طبق قوانین کشور، در بخش تجاری‌سازی گام‌های اولیه را برداشتیم که از جمله؛ به همت انجمن اسلامی، در چند سال گذشته، یک فروشگاه لوازم‌التحریر را بازگشایی کردیم که عملکرد خوبی داشت و در تلاش جهت گسترش تجاری‌سازی هستیم تا مخارج مدارس تأمین شود و دیگر نیازی به جمع‌آوری کمک‌های مردمی نباشد.

 

بخشی‌پور گفت: اکنون در تابستان به همت کادر اداری آموزش و پرورش و معلمین مدارس، پس از پشت سر گذاشتن دوره‌ی کرونا مجددا سازماندهی دبیران را آغاز کردیم که کاری سنگین و پرمشغله بود و اکنون در اواخر انجام این کار هستیم.

خبرنگار: مهناز قبادی 

مدیر مسئول: هادی جوزن