گزارش برترین خبر، مهندس داداش‌پور بخشدار چمستان ضمن خیر مقدم به حاضرین در این جلسه با قدردانی از تلاش‌های دهیاران در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی و نیز مشارکت در انتخابات افزود: دهیاران این بخش در حوزه‌های مختلف فعالیت های موثر و خوبی داشته که عملکرد آنان قابل تقدیر است‌.

وی ادامه داد: توسعه، عمران و آبادانی روستاها با همکاری شوراها و دهیاران میسر بوده و در دولت سیزدهم اقدامات حمایتی ارزشمندی برای توسعه روستاها صورت گرفته است.

بیژن پولادی فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه دهیاران با یک نگاه واحد توانستند بخش چمستان را متحول کنند که پیشرفت بسیار خوبی داشته‌ است، اظهارکرد: اجرای حدود ۹۵ درصد طرح هادی در روستاها مبلمان، سیما و منظر روستایی‌ را تغییر داده که در نظر مخاطب بسیار اثر گذار است و همه این تغییرات از برآیند همکاری دهیاران و شوراها در سیر تحول است.

وی افزود: توسعه باید متوازن باشد صرف یک نگاه تک بعدی و دو بعدی فایده ندارد و باید عمیق‌تر توجه شود.

فرماندار شهرستان نور تاکید کرد: توسعه روستا در حوزه تولید باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد چرا که روستاها مولدساز هستند و امنیت غذایی کشور در روستا است، بخش چمستان هم با بیش از ۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت برنج و همچنین در حوزه دامپروری و پرورش زنبور عسل و باغات حرفی برای گفتن در امنیت غذایی دارد و نقش مهمی را ایفا می‌کند.

پولادی ادامه داد: در حوزه عمران‌ و آبادانی در شهرستان و بخش چمستان عموما از ظرفیت درون‌داد استفاده شد چرا که متاسفانه ادارات‌ کل بودجه های ملی را بیشتر به شرق استان سوق می دهند.

وی افزود: چمستان چندین برابر شهرستان های استان مازندران وسعت و جمعیت دارد و باید تعریف ویژه ای برایش شود.

فرماندار شهرستان نور ادامه داد: در موضوع حوادثی خسارت سیل سال گذشته و اوایل امسال بیش از ۶۰۰ میلیارد مربوط به بخش چمستان می شود اما علیرغم پیگیری های متعدد در تخصیص بودجه حوادثی از ۲۵۰ میلیارد حتی ۱۰ درصد هم به شهرستان نور تخصیص ندادند که از مدیرکل بحران و معاون عمرانی استاندار پیگیر شدیم و از نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم تا این مورد را پیگیری کنند.

پولادی خاطرنشان کرد: ساماندهی رودخانه ها و برداشت مازاد مصالح از رودخانه ها موضوع مورد اهمیت است چرا که می توان به راحتی با این مصالح مازاد برای ساماندهی همان مسیر و رودخانه ها استفاده‌ کنیم که البته نیازمند همراهی دستگاه های قضایی و نظارتی است.

وی بیان کرد: مسیر منطقه حفاظت شده البرز مرکزی یکی از مشکلات عمده بشمار می رود و بسیاری از موضوعات را تحت‌الشعاع خود قرار می دهد و ما را دچار چالش کرده است، اگر بتوانیم مسیر میان‌بر گزناسرا به رودبارک و لاسکتی را با رعایت مسائل زیست محیطی بازگشایی کنیم بسیاری از مشکلات مردم حل خواهد شد.

فرماندار شهرستان نور یادآور شد: منطقه لاویج با ظرفیت ها و پتانسیل های طبیعی، متاسفانه به دلیل وجود تداخلات نمی‌توان در حوزه گسترش گردشگری و احداث هتل‌ها کار کرد.

پولادی ادامه داد: متاسفانه وجود سازه های غیرمجاز باعث اتلاف انرژی در حوزه آب، برق و گاز می‌شود که با ساماندهی و دریافت عوارض می‌توان تحول عظیمی در حوزه های عمرانی و غیره ایجاد کرد.

وی در پایان تاکید کرد: دهیاران مراقب کنند و برای دنیای دیگران آخرت خود را نفروشند و مسیر توسعه را از طریق قانونی طی کنند.

عبدالوحید فیاضی نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص توسعه روستاها و ارائه خدمات به مردم با وحدت و همدلی سخن گفت.

همچنین سمانه احمدی دهیار ورازده علیا هم به نمایندگی از دهیاران مطالب مبسوطی را ارائه کرد.

در پایان این همایش از دهیاران بخش چمستان و کارشناسان فنی با اهدای لوح سپاس و شاخه گل تقدیر به عمل آمد