به گزارش برترین خبر ، دکتر محمدی در این بازدیدها که با هدف بهرهگیری از تجارب سایر دانشگاههای برتر کشور در زمینه مدیریت صحیح بودجه و نیز راهکارهای خدمترسانی و ارایه منابع دیجیتال انجام شد، در گفتوگو با مسولان و کارشناسان مربوطه، در خصوص مسایل مختلف از جمله مشکلات تامین منابع چاپی خارجی و راهکارهای رفع این موانع و نیز مساله حق مالکیت معنوی نویسندگان کتب فارسی در اشکال مختلف جهت بهرهگیری موسسات به بحث و تبادل نظر پرداخت.
سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه مازندران در این دیدارها، برنامه راهبردی کتابخانه مرکزی دانشگاه مازندران را توسعه منابع دیجیتال دانسته و اظهار داشت: بعد از بحران کرونا شاهد یک روند جدید در حوزه خدمات هستیم که این امر شامل فرآیند خدمترسانی کتابخانههای دانشگاهی نیز میشود. لذا باید تمرکز ما بر این باشد که ضمن تامین منابع بهروز چاپی، بر روی توسعه خدمترسانی دیجیتال تمرکز کنیم. اگرچه در تامین منابع فارسی دیجیتال مشکلات متعددی در کشورمان چه از نظر حقوقی و چه از نظر محتوایی داریم.
وی افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی، باید زمینه همفکری برای مدیریت بهینه منابع مالی در کتابخانهها فراهم آید چرا که هنر اصلی، مدیریت در شرایط دشوار اقتصادی است و بیدقتی در مدیریت بودجه، خیانت به کشور است.