به گزارش برترین خبر ، برای کسی می نویسم که بیش از ۱۲ ماه در عملیات های والفجر ۸ و والفجر ۱۰ در جبهه های نبرد حق علیه باطل حضور داشت.

برای کسی می نویسم که در این دو عملیات در خاک فاو و حلبچه دو بار شیمیائی شد و از ناحیه سر و دست مورد اصابت ترکش قرار گرفت و به درجه جانبازی نائل آمد.

برای کسی می نویسم که بعد از جنگ، ماموریت خود را در میدان آموزش و پرورش تعریف نمود و در سال ۱۳۷۱ به عنوان مسئول امور تربیتی به آموزش و پرورش بلده آمد و پس از دو سال به آمل رفت و بعد از ۵ سال به مدت ۱۲ سال نیز در آموزش و پرورش چمستان انجام وظیفه نمود.

آری نوشتن برای مردان جهاد و شهادت هم سهل است هم ممتنع. او در سال ۱۳۹۰ بعد از خدمت در چمستان به عنوان مدیر به مدرسه شهید لاری رفت و تا سال ۱۳۹۸ عهده دار پرورش و آموزش فرزندان ایران اسلامی در مدرسه شهید لاری آمل بود.

از فروردین ۱۳۹۸ او به بلده برگشت و به عنوان رئیس اداره آموزش و پرورش بلده مشغول خدمت شد. خدمتی که عین مجاهدت فی سبیل الله بود. او در فاصله شروع خدمت تا به امروز خدمات ارزشمندی را به مردم شریف بخش بلده ارائه نمود و در دوران مدیریت او افتخارات فراوانی توسط دانش آموزان بخش بلده کسب شد که از آن جمله می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

۱. جذب تعداد ۹۰ نفر به عنوان نیروی تعیین تکلیف و پیگیری استخدام نیروی خرید خدمات آموزشی

۲. بازسازی سیستم گرمایشی همه مدارس منطقه با شوفاژ برقی سیستم موتور خانه

۳. کسب رتبه اول کشوری توسط دانش آموز در دلنوشه های سردار دلها در بین فرهنگیان و دانش آموزان و دانشجویان کشور توسط دانش آموز فاطمه رودی در بین ۹۹ هزار اثر.

۴. کسب رتبه اول تا پنجم در جشنواره های فرهنگی و هنری در سطح اداره کل آموزش و پرورش مازندران

۵. کسب رتبه های اول و دوم دو نفر از همکاران در پرسش مهر ریاست جمهوری کشور

۶. کسب رتبه دوم مسابقات معلمان هنرمند کشور توسط یکی از همکاران به نام ابراهیم ذوقی

۷. تجهیز مدارس منطقه به سیستم های هوشمند به روز در مدارس

۸. کسب رتبه های برتر کنکور سراسری توسط ۹ دانش آموز بخش بلده.

۹. جذب خیرین برای پشتیبانی تغذیه مدارس شبانه روزی و ساماندهی سه دستگاه خودرو اسقاطی.

۱۰. اعزام دانش آموزان به اردوهای زیارتی (زیارت اولی ها) به مشهد مقدس.

۱۱. پیگیری در کمک های مالی از محرومیت زدایی سپاه کشور در جهت مقاوم سازی دبیرستان شهید ناطق نوری که در سیل مرداد ۱۴۰۰ آسیب دیده بود.

۱۲. بازسازی دیوار سنگی حائل دبیرستان شهید عباسعلی ناطق نوری که در سیل مرداد ۱۴۰۰ تخریب گردیده بود با مساعدت خیرین محترم منطقه.

۱۳. برگزاری مسابقات فرهنگی هنری و جشنواره نیما یوشیج و اهدای بیش از ۱۰۰ مورد جایزه به دانش آموزان برتر.

۱۴. پیگیری بازسازی مدرسه امام خمینی ورازان. مدرسه ای که پی آن در زمین لرزه سال ۱۳۹۵ کجور آسیب جدی دیده بود و تصویب بودجه که در حال تشریفات مناقصه است.

۱۵. پی گیری و تهیه ۱۱۵ دستگاه تبلت برای دانش آموزان در ایام کرونا و اهدای آن به دانش آموزان منطقه با همت حاج آقا شاه حسینی خیر محترم.

۱۶. بازدید مداوم از مدارس منطقه و پیگیری مسائل آن ها.

۱۷. دعوت از خیرین شهر های مختلف جهت دریافت پوشاک و لوازم تحریر برای همه دانش آموزان در هر سال تحصیلی

۱۸. برگزاری نمایشگاه های دست ساخته های دانش آموزان (بازارچه های کسب و کار دانش آموزی)

آنچه بیان شد گوشه هائی از زحمات ابراهیم حسن پور رئیس آموزش و پرورش بلده نور بود که پس از ۳۵ سال خدمت خالصانه، اینک به افتخار بازنشستگی نائل آمده است. در این یادداشت فهم خود از این مسئول متخصص و متعهد را نوشتم. انسانی که بسان میدان نبرد در روزهای پس از جنگ تحمیلی تا به امروز لحظه ای برای اقامه ارزش های اسلامی از پای ننشست و بسیجی وار در میدان تعلیم و تربیت برای پرورش انسان های صالح و متخصص تلاش نمود. مزد او شهادت فی سبیل الله است چرا که پایان ماموریت یک بسیجی، شهادت است.

✍محمد درزی پژوهشگر و عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی