به گزارش برترین خبر ، خلیل حقیقی در این باره، با بیان اینکه امسال سطح زیرکشت گندم استان مازندران ۵۵ هزار و ۴۵۹ هکتار است که پیش‌بینی می‌شود از این سطح ۱۵۵ هزار تن محصول تولید شود، گفت: پیش‌بینی می‌شود ۱۰۰ هزار تن محصول از کشاورزان خریداری شود.

وی ادامه داد: ۶۹ هزار و ۶۵۷ هکتار مبارزه با علف‌های هرز، یک‌هزار و ۸۱۶ هکتار مبارزه با آفات و ۲۸ هزار و ۴۶۲ هکتار مبارزه با بیماری‌ها در مزارع گندم شده است.

سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره سطح زیرکشت کلزا در مزارع استان گفت: ۶ هزار و ۶۳۰ هکتار به کشت این محصول اختصاص یافت که پیش‌بینی می‌شود ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن کلزا تولید و از کشاورزان خریداری شود.

این مسؤول افزود: ۸ هزار و ۲۳۰ هکتار مبارزه با علف‌های هرز، ۴ هزار و ۵۲۰ هکتار مبارزه با آفات و یک‌هزار و ۴۹۸ هکتار مبارزه با بیماری‌های کلزا شده است.

حقیقی سطح زیرکشت جو در مازندران را ۳۰ هزار و ۳۱۵ هکتار اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود ۶ هزار و ۵۰۰ تن محصول از این مزارع تولید شود.

وی اضافه کرد: ۷۱۲ هکتار مبارزه با آفات، یک‌هزار و ۸۶۴ هکتار مبارزه با بیماری‌ها و ۱۱ هزار و ۹۳۱ هکتار مبارزه با علف‌های هرز جو شده است.

سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: ۳۱ مرکز خرید گندم و ۱۴ مرکز خرید کلزا در مازندران در نظر گرفته شده تا کشاورزان محصول خود را به این مراکز تحویل دهند.

این مسؤول با بیان اینکه ۵۰ هکتار از مزارع کشت پاییزه با سیستم کاشت روی پشته کشت شد، گفت: دو هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشت پاییزه با استفاده از خطی‌کار کشت شد.

حقیقی بیان کرد: با استفاده از ۵۰ پهپاد در ۱۰ هزار هکتار از مزارع کشت پاییزه محلول‌پاشی تغذیه‌ای و سمپاشی انجام شد.

وی علائم خسارت بیماری‌های گندم را نسبت به سال قبل کمتر دانست و افزود: ۲۸ هزار هکتار مزارع گندم در استان سمپاشی شد که پنج هزار هکتار بیشتر از سال گذشته است.

سرپرست مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۱۲ کشاورز کارت در سطح دو هزار و ۱۳۲ هکتار به مبلغ ۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان به کشاورزان تحویل داده شد.

این مسؤول اظهار کرد: ۴۰ هزار هکتار مزارعی که به کشت پاییزه اختصاص داده شد با استفاده از دستورالعمل‌های تغذیه‌ای مدیریت شد که با اجرای این کار افزایش محصول تا ۱۰ درصد امکان‌پذیر است.